Zeynep_ayaz Eftknc Canim zaten cocukla ugrasmaktan uyku duzenin bozuluyo yemen icmen dengesizlesiyo ister istemez verirsin kiloyu 😊 sikinti yapma hiç
Eftknc ilknurugurr hiç sorun yapmayın doğumdan sonra gider illaki 🥰 ben tatlı ve ekmeği azaltınca kilo alımım da yavaşladı naçizane tavsiyem onları azaltırsanız kilo kontrolü daha iyi sağlarsınız ☺️
ilknurugurr Eftknc inanırmısınız 1 aydır bende onları tamamen kestim tatlı krizlerine giriyorum ama yemiyorum direniyorum yine de kilo alımım hızlı anlayamadım gitti 🤦🤦
MerveDurr edanurciftci olmazsın belki ya bünyeyle alakalı ben hemen alıyorm zaten bide zaten ömrümz dikkat etmekle diyetle geçiyor her dk hamile olmıcaz ya diyerekten istediklermi yedm pişman değilm😂
edanurciftci MerveDurr bende biraz öyle yapıyorum su içsem yarıyor bana dikkat etmeye çalışsam da alıyorum
Kbrnrgnc Eftknc boy kısa olunca kilo belli eder kendini ama boşver eşim bana evde ayı yogi dolanıyo diyo 😂😂
Gmommysboy Eftknc aldık aldık içiniz rahat olsun ben bcklarım böyle kalırsa diye içten içe baygınlık geçiriyorum😅bende 31.haftada tartıldım 14kg almıştım varil gibi oldum ama kendimi de çok seviyorum canım sağ olsun😅💕