Eftknc Atesmom oyy az kalmış doğuma sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻 Kiloyu hiç dert etmeyin vereceğiz inşallah 💪🏻
Selmadmrr Eftknc nrmalde 45 kiloyum şuan 56 kiloyum 23 gnüm var doğuma ben kilo alsamda doğumdan sonra hemen 45e geri dönüyorum ce dönme sğrem en fazla 15 malesefki hiç kilo alamıyorum :(
nur_bekir Eftknc oğlumda 45 kilo hamile kalıp 70 kilo ile doğuma gittim çokta önemli değil ya kilo bebek sağlık olunca
momof3 Aysenturnaaa Ben ikincide 20. Haftaya kadar hiç kilo almayıp sonrasında 17 kilo almıştım 🤦🏻♀️
Aysenturnaaa momof3 yaaa birden baya almışsınız 😁 benim kızımda iştahım çoktu ama bunda doymak için yiyiyorum sadece
Eftknc Duyguderinderen ekmeği bende kestim sabah kahvaltısında hâlâ yiyorum ama faydası oldu 2 haftadır kilo almam durdu
momof3 Eftknc 2 gebeliğimi de +17 kiloyla tamamlamıştım şimdi 3. Ye hamileyim daha 23+3 üz ama 10 kilo almışım bile 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Eftknc momof3 sıkmayın canınızı, bebeğimiz sağlıklı olsun yeter 🤲🏻☺️ İlk hamileliklerinizde aldığınız kiloları vermiş miydiniz?
Eftknc Niaa öyle postlardan bende bıktım ya giriyorum bakıyorum max 7 kilo üzülüp moralimi bozup çıkıyordum posttan insan kendini eksik hissediyor 😔 ama moral bozmamak lazım bebeğimiz sağlıklı olsun da elbet veririz bu kiloları 🤲🏻☺️
Eftknc 11mom2 daha çok yeni maşallah 🥰 umarım istediğiniz gibi ilerler hamileliğiniz ve kilo kontrolünüz 🙋🏼♀️
angime Eftknc evet ya ben de ne zaman kilo postlarına girsem 3-5 kilo alan insanlar oluyor. Galiba çok kilo alanlar yazmıyor üzülüp. Ben 18 haftada 4 kilo aldım başıma ne gelecek bilmiyorum ileride 😁👶🏻
Eftknc angime öyle oluyor 🙄 o yazılanları görünce yazmaya çekiniyordum açıkçası birde çok yazanlara çok almışsın falan demiyorlar mı sinir oluyorum. Karşındakinin hamile olduğunu ve üzüleceğim düşünmüyorlar 😔
Durubatu 63 le başladım 26+4 teyiz 6 kilo aldım kilolu hamile kaldığım için bence cokk 80 i görmemeyi umut ediyorum😄
Eftknc MerveDurr benim de göbiş büyük ikizlere hamile gibisin diyorlar 😀 e karın büyüdükçe bel ağrısı da çok oluyor 😔 olsun bakalım sonu güzel olacak evladımızı kucağımıza alınca hepsi geçecek 😍
Eftknc buiyimi inşallah almazsınız, gönlünüzce olsun 🙏🏻 Ben 28. Haftadan sonra hiç almadım ondan önce o kadar çok aldım ki aylık 5 kilo aldım 🙄 bazen sonlarda alınmıyor umarım böyle olue sizin de
buiyimi Eftknc insallah ilk gebelikte 22 kilo almıştım 12 ile tamamlarım diyordum hep son aylar neredeyse ayda 5 kilo aldım bende😳 inşallah almam gerçekten doğum zor oluyor hele birde kilolu hamile kalınca