nefizemoustafa Kizlar sabah eşimle tartistim ve çok bağirdim sabahtan beri çok kötü şeyler geliyor aklıma acaba bebeyime bisey olurmu diye 😕🥺🥺
Dilekcnkn nefizemoustafa Valla kocaya bilmiyorum ama evde iki oğlan var 😂 durmayınca artık sesim çıkmıyor kıvama geliyor düşün birşey olmaz herhalde 🤷♀️
Mervemiray3 nefizemoustafa kac haftalıksın canım?bazen ben bagırdıgım zaman karnımda kasılmalar oluyor sertleşiyor ve baskı yapıyo doktora söyledigimde stresten cok etkilenir demisti gercekten korkuyolar ve bazen hareket bile etmiyolar ama korkma hareketlerini takip etmen yeterli
Sita3434 Bağırmak ağlamak bunlar da hayatın gerçekleri yeri geliyor stres oluyoruz evet faydalı şeyler değil de doğrudan bebeğe neden zarar versin ki bağırmak nasıl bir zarar verebilir
nefizemoustafa Dilekcnkn İlk hamileliğim birde 5 sene sonra olunca ister istemez acaba yaptiklarim bebeyime zarar verir mi diye düşünüyorum 😌
Dilekcnkn nefizemoustafa Yok canım takma sen gebelikte zaten hormonlar tavan ağlamak vs bunlar oluyor normal olarak ama yinede dikkat et tabikide