Fatmakrhn Daha cok yeniyim 10.uncu haftadayim ve cok aşırı koku ile sıkıntım var artik dayanamiyorum ağlıyorum resmen tavsiyesi olan varmi acaba ??
Merve2697 Fatmakrhn kıyamam bende 12. Haftamdayım. Bendede miğde bulantısı kokus hasssasiyeti aynı anda gelmişti. Şuan kokulara karşı bir tık daha iyiye döndüm. Ama miğde bulantılarımla başa çıkamıyordum 7. Haftamda prilam a başladım o baya rahatlattı beni. Doktor kontrollü çözümelr arama şart. Açıkcası koku hassasiyeti çok zor eşim bile kokuyordu sanki burnuma😅
ExcitedMom Fatmakrhn ah canım öyle bi kokuydu ki mutfağa adım atmayı bırak kapalı kapısının önünden geçerken bile burnuma koku geliyordu sanki sabırdan başka yapılacak hiç birşey yok 12 13 haftada kesildi şükür evimden soğumuştum
Asyaayaz1 Sabrediceksiniz geçene kadar israf ediyorsanız doktorunuzdan mide bulantı ilacı isteyin ben 4. Ayımda koku hassasiyetinden kurtuldum evimden tiksiniyordum o derece 🙄kış günü ev havalandıra havalandıra yaşadım atlattım hava alın sürekli🌸
Fatmakrhn Gercekten bende öyleyim suan uyuyamiyorum kokudan bazen başım cok ağrıyor dayanılmaz oluyor üsküfra etmiyorum ama midem cok kötü oluyo koku yüzünden
poyrazinannesi3547 Sormayın benimde adet olmadan başlamışti koku hassasiyeti hala o kadar kötü kokuyor ki herşey burnuma ne zaman geçer acaba 5+3 üm