krdmnsanemm Kızlar hesabın adı salim_e5.5 pislik cani hayvana eziyet edip profilinde paylaşmış canlı yayın yapmış Allah’ın cezası duyarlı olalım lütfen şikayet edelim kapansın hesabı 😡
Zhrnc krdmnsanemm en son bir saat önce gördüm o pisliği ve şikayet ettim Ama adamın dakikalar içinde türk takipçileri arttı İnanamadım nası bi millet olduk biz Şikayet etmek yerine o şerefsizi takıp etmeye başladı türkler
Pinkann krdmnsanemm spamladık arkadaşım, hayvan hakları savunucusu bir çok sayfa da da paylaşım yapıldı... Muhtemelen hesap kapanır.
Gulsahh Ya kardesim hamileyiz biz hamile . Bi bakim dedim dunyam yikilsi gecenin bi vakti manyakmisniz nesiniz burdaki herkes potansiyel ruh hastasi zaten kendimizi uzmeye aglamaya yer ariyoruz psikolojimi bozdun resmen dogru duzgun seyler paylasin gozunuzu sevim ya
krdmnsanemm Gulsahh suçsuz günahsız bir hayvana işkence eden bi pisliği paylaşmak hesabını kapattırmak istemeye çalışmak manyakluksa manyağım evet sen hamileysen bende hamileyim yazıda da belirttim işkence ettiğini ayrıca çatacak yer aramayın burda laf söyleyene kadar şikayet edebilirsin o pisliği!
Pinkann Gulsahh ne kadar kaba ve ne kadar yanlış bir üslub bu? Karşındaki de hamile! Sanki insanlık üremesini sana borçlu! İnsan gibi bir şey istemiş! Hepimiz hamileyiz ama önce insan olalım bak dünyaya birer birey getiriyoruz! Kendinden güçsüz canlıya yapılan eziyetin sesi olmak zorundasın! Bas bas bağırtı yapma insanlara! Buradaki herkes potansiyel ruh hastasıysa ne işin var burada, kapat kendini eve, gözünü dünyada dönen çeşit türlü eziyete o zaman!!!
Gulsahh krdmnsanemm zaten yeteri kadr dikkat cekmis ayrica polise ihbarda bulunmk daha mntikli bnce bu sekilde burada paylasmak cok sacma yapmaya calistiginiz sey iyi niyetli ama malesef cok kotu goruntuler var bu hassas donemimizde gereksiz bi paylasim .
krdmnsanemm Gulsahh gereksiz olduğunu düşünmüyorum arkadaşım ne kadar insan görür şikayet ederse o kadar kar biz susalım herkes sussun o caninin yaptığı yanına mı kalsın günahsız ağzı dili olmayan yavruya 😔
Gulsahh krdmnsanemm evet gunahsiz yavru goruntuleri silemiyorum kafamdan uykum.kacti resmen . Allahindan bulsun