Ozge20ulu mavsnz38_ Bebisi annenin yüzüne doğru veriyolar makyaj hafifde olsa bebise zarar verir diye düşünüyorum, bazı videolar da görüyorum annenin yanağını falan emiyo bebiş 🥰yüzdeki makyaj ne bileyim bebise zarar verir gibi, belki akmayan rimel olabilir 🤪
Beyzan mavsnz38_ bence 2 önemli konu var ilki ürünlerin hepsi water prof olmalı ki akma vs yapmamalı ikincisi bebeği direk yüzünüze koyuyorlar onun o tenine değen ilk şeyin makyajlı tenim olmasıni istemem. Zaten doğum mucizevi bir olay bir kadının en güzel anı. Doğum fotoğraflarina bakınca insan ayy cildimde renk eşitsizliği varmış keşke bir şeyler surseydim demiyor o anın havası duygusu bambaşka bence hiç bir şeye gerek yok 🌸
Sadece_anne Gerçekten aklınıza geliyor mu makyaj? Ne bileyim ben hic aklima getirememistim. Sanırım normal de bile yapmiyorum ondan :)
Gamzebrb mavsnz38_ bence doğumdan önce değilde doğumdan sonra yapmalısın çünkü insan terliyo ve o makyaj hep akar yüzden. akmasa bile kusma yapar en iyisi doğumdan sonra resim çekilmek için yaptırmak benim kuzenim öyle yaptırmıştı ve çok güzel olmuştu canım yinede sen bilirsin tabi ki inşallah sağlıkla bi çırpıda alırsın kucağına 😍
merveylmz Valla az önce düşünüyodum yapsammı yapmasammı diye ama detaylı düşününce sadece rimel sürmeye karar verdim birde saçlarmı yaparım heralde 😄
Haticeiqra merveylmz Aah benim elmalı turtam , doğum gerçekleşsin biraz kendini topla makyaj hiç önemli değil sen zaten çok güzelsin 😍