Pinar-nehir Merhaba hanımlar ağustosta doğum yapıcaklar sizce uzun kolu takımlarmı alınmalı daha çok kısa takılmlılarmı
Annecik_ Pinar-nehir içi kısa kol üstüne sadece hastanede uzun kollu giydireceğim. Tulum seviyorum ben ilk bebeğimde de hep tulum kullandım tek parça bana daha rahat geliyor. Ama izmirde oturuyorum uzun çok şey almam sanırım.
Syma-ma Pinar-nehir benim 17 Ağustos yenidoğan takımlar zaten uzun kollu ben kısa kollu şortlu tulumlar da aldım sonrası zaten sonbahar yine uzun kollu giyer ☺️
Asyaayaz1 İlk haftalar uzun kollu olmalı bence..zaten hastahane çıkışları uzun kollu olduğunuz bölge çok sıcaksa bir hafta sonrası kısa kollu giydirebilirsiniz hava durumuna göre
Elif5361 Pinar-nehir Nasipse 8 Ağustos’doğumum gözüküyor hep uzun kol tulum alt üst takımlar aldım kısa giydirmeyi düşünmüyorum 😊anne ne giyerse bebek bi tık fazlasını giyermiş öyle duymuştum ☺️
turkankrbyk Pinar-nehir benimde ağustosa denk geliyor hiç kısa kollu bir sey almadim ne bilim üşür daha onlar ya 😁
esra556141 Pinar-nehir kendini biraz toparlayana kadar en fazla 10 15 gün uzun kollu giydirmeyi sonra zibinla birakmayi düşünüyorum evim cok sicak oluyo yaniyoruz oda yanar yani isilik oluyolar sonra nasıl alışırsa oyle gider
buiyimi Pinar-nehir ben kısa kollu çoğunlukta almışım ama bence hata etmişim hastane çıkışı kısa kollu zaten eylül ayındada hava sıcak olmuyor en iyisi uzun kolluğu çoğunluklu almak