Boncukkk Merhaba 8 ay önce fsh değerin 25 çıkmıştı. Herhangi bir tedavi görmedim. Adetin 2. Günü yaptırdığım fsh testi 5,27 lh :7, 48 çıktı başına böyle birşey gelen var mı
Boncukkk aselnil20 sol yumurtalıktalığımda 15 mm kist vardı demekki o yüzden sonuçlarım bayramdan sonraya kaldı menopozdan çok korkuyordum 25 i gördükten sonra
aselnil20 Boncukkk amh bakıldı mı peki benimde aynı degerlerdeydi o yüzden soruyorum bu değerlerle menopoz pek akla gelmiyor bence
Boncukkk aselnil20 amh çarşamba günü çıkacak bakalım birde proklatin kırmızı renk çıkmış 26 o da yüksek sanırım sınır 24 yazıyor
aselnil20 Boncukkk çok yüksek değil ama gebelik için 20 nin altında olmalı, ilaca gerek duymayabilir bile doktorunuz amh değeriniz önemli yumurta rezervini ifade eder amh, muhtemelen polikistik over teşhisi koyarlar, kilo probleminiz var mı
aselnil20 Boncukkk benim lh yüksekti 8 falandı sanırım polikistik over denildi amh da beklenenden biraz yüksekti zaten polikistik over de fazla yumurta oluyor, deneyin birkaç ay sonra tedavi baslayabiliriz olmazsa denildi üç ay sonra falan da hamile kaldım
Boncukkk aselnil20 yok hayır kilom şekerim vs normal. D vitamini ve demir eksikliğim var sadece o da etkili olur mu bilmiyorum
Boncukkk aselnil20 Rabbim bağışlasın canım bizim isteyeli tam 1 yıl oldu bakalım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım
aselnil20 Boncukkk Etkilediğini düşünmüyorum biraz stres kaynaklı da olmuyor olabilir, benim de kilo sorunum falan yoktu ama kafaya çok takiyordum sanırım, hamile kaldığım ay ev falan taşımıştık o telastan hiç aklıma gelmemişti sanırım ondan
aselnil20 Boncukkk Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah, aklınıza kötü şeyler getirmeyin en kötü ihtimalle aşılama tüp bebek olur polikistik over demek bir sürü yumurta demek
aselnil20 minipanda hayır lh yüksek olması hormon bozukluğu olarak adlandırılıyor lh yumurtanın çatlamasını sağlayan hormondur ve yukselmesi yumurta çatlamasında problem olduğu anlamına geliyor bu da işte kistik yapı polikistik over oluyor
Boncukkk aselnil20 bende biraz takıntılı ve stresliyim inşallah darısı bana ve isteyenler hayırlısı ile 😍
Boncukkk Kızlar doktora gittim fsh in iyi dedi amh düşük çıktı ama vajinal muayenede 2 yumurtam varmış değerlendir dedi folik asit verdi ve birda ki adet dönemi ilişki olmadan film istedi eşimde sperm testi verecek normal çıkarsa filmden sonra hamile kalman çok kolay olur dedi