Nisanur Kizlar merhaba 37 haftaligim ikinci gebeligim ilkinde hic olmadi bu hamilelikte yururken sag bacagim tutuluyo adim atamiyorum boyle bisey yasayan var mi
Jasmin7234 NaimeYilmaz ya bende 36.haftadayim 10 gündür yuruyemiyorum resmen.Bu normal doguma etki eder mi acaba?
NaimeYilmaz Jasmin7234 yok sanmıorm nıe etkılesın benmde kalca agrımdan dolayı bıldıgınız topal yuruyordm sağıma soluma bile dönemıyordum ertesı gün hep yattm kalkmadm gectı şükür
klcserpil NaimeYilmaz 36 haftadan sonra neden icilmiyor acaba magnezyum ? Doktorum bana doguma kadar devam et dedi de onun icin soruyorum 😕😕
Jasmin7234 NaimeYilmaz canım ben 10 gündür bu şekildyim sanki doguma kadar böyle sürecek gibi geliyor bana😕
Nisanur Magnezyum icmiyorum doktorum verirmi bilmiyorum da ilk defa boyle bisey oldu acaba mi dedim 😊
NaimeYilmaz Jasmin7234 evet doktorum bıraktırdı bana . Birdaha gıttıgımızde soyleyın sız mutlaka belkıde baska bırsey vardır 🤷♀️
Denizim klcserpil Jasmin7234 Magnezyum dogum sancilarini geciktirir normal dogum dusunuyorsaniz icmeyin,bana hic kullandirmadi doktorum
Lolipop Benim de 24.haftamda sol bacağına giriyordu ağrı. Doktorum kalsiyum eksikliğinden olduğunu ve bende erken başladığını söylemişti.Kalsiyum eksikliğinden olabilir bir danışın doktorunuza isterseniz :)
NaimeYilmaz klcserpil Sancılar için . vucudumuz doguma hazırlanmak ıcın 36dan snra sancılar kasılmalar yapıyor bunları engellemek ıstemeyız süreç doğal işlesin dedi
klcserpil NaimeYilmaz hic bilmiyordum bunu ,doktorum da hic bahsetmedi 😕cok teşekkür ederim cevabiniz için