SEMAFARUK Ozlem66 cittimisin ben güne uyarak hala çantamı bile hazırlamadım Bi haftadır bayram temizliği yapıyorum valla bayramdan sonra doğum çantamı hazırlarım diyordum ki aaa senin mesajına rastladım 🤪🤭🤭
SEMAFARUK Ozlm111 valla ben iş güç temizlik halı yıkama cam silme domestosla etrafı yıkama maşallah tık yok ve oruçluyum da hamd olsun Allah yardımcı oluyor 🙏🙏❤️
Mervuras26 SEMAFARUK son 6 🤗 geçmiyordu doğmuyordu 😂 hamilelik sürecini bakarsam bu haftayı görebileceğimi hiç düşünmezdim ama nasip ☺️ Herkese kolay sağlıklı doğumlar diliyorum 🙏🙋♀️
MiNeNzl Mervuras26 kesinlikle bende ilk gebeligimde 35 haftalıkken doğum yapmıştım bunda da kesin doğar benim bebeğim dedim şuan 37+5 teyiz şahsen durduğuna inanmıyorum ama zorluklar da şimdi başlıyormuş yaşayıp tecrübe edindim
Cemrece didem1234 Benim dee 😁 bana da hep 1 hafta erken gelir diyolar ama sanki benim kiz da gec gelcek gbi doguyo icime hep 😅😅
Cemrece Selinozsoy Aynen benim de son 35 hic gunduz uyudugumu bilmezdim simdi bir uyku hali cok ilginc 😅
MiNeNzl SEMAFARUK aynen sezeryan dendi yarın gidince artık tam gün verecek Dr um bakalım ilk bebeğimde erkek buda hayırlısıyla kucagina alırım da inşallah çok zorlanıyorum artık ya oturup kalkmak eziyet gibi bı an önce doğsa diyorum
Sose Hacer25 benimde 18 🤭 sadece bende mi heycan var ya sizde böylemisiniz 🙄 bildiğin mutsuz mutsuz geziyorm ortada.. Doğum korkusundan bebeği düşünemiyorum önüne geçiyo resmen korku
Ftmasadi Nurkilic34 tam 39 haftadayız hiç yok doktorumda izne çıkıyo benimde ağrılarım artık nefes aldırmıyo o yüzden sezeryanla doğucak oğlum allah kısmet ederse yarın sabah 8:30′da🙃
Tugbaumit SEMAFARUK ilk bebeğimde erken doğmuştu canım o yüzden bununda son haftayı bekleyeceğini düşünmüyorum 🤭😅 37 de doğmustu oğlum bakalım suan 37 olduk tam 1 hafta daha beklerse mutlu olucam 😅