Seva_aa tup bebek tedavisinde estrofem kullananlar bir baka bilirmi ? gecen ay rahim duvari ince diye iptal oldu yarim kontrol var cok heyecanliyim acaba hemen etki edermi?
Mavi34 Seva_aa transferde bir iki hafta önce içmeye başlamıştım transferde yeterli kalınlığa gelince biraz daha kullanıp biraktirmisti doktorum
Cicek10 Seva_aa benim de fazla kalınlaşmış sınıra ulaşmıştı iptal oldu sonraki ay daha az kullanmıştım etki ediyor yani canım
Szeys Seva_aa Ben transferden önce kullanmaya başlamıştım. Transferden sonra da 20 gün kadar kullandım sanırım yanlış hatırlamıyosam ve işe yaramıştı şükür hiç düşük riski falan da yaşamadım
kedilianneee Seva_aa merhaba canım bende transfer işleminden bir hafta kadar önce kullanmaya başladım ve sonrasında da kutu bitene kadar devam ettim bir sıkıntı yok şu an faydasını gördüm.
Aycicegim Seva_aa bende transfere hazırlanıyorum şuan estrofem alıyorum ilk 5.gün sabah akşam aldım sonra sabah öğle akşam şekilde aldım çarşamba ilk kontrolüm var kalınlaşma yı o zaman öğreneceğim
Seva_aa Aycicegim bendede aynen oyle suan 3 defa aliyorum 11 ci gun yarin ultrason var asiri heyecandan buraya sardim😅 hayirlisi olsun hepimiz icin
Seva_aa Aycicegim Aminn canim uzun zamandir bekliyoruz bizde cok yorucu bir surec ama sonu guzel olsunda gerisi gelir
civciv1520 Seva_aa ben tüp bebek değil ama iğne tedavisi gördüm estrofem kullandım o esnada evet hemen etki etmişti inşallah sizde de etki eder hayırlı sonuçlar alirsiniz inşallah 🤲
a_burcu_bur Seva_aa ne zaman kullanmaya başladığımı hatırlamıyorum ama kalp atışını duyunca bıraktığımı hatırlıyorum 🥰