TosbikAnnesi Hamiş anneler hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? Midenize dokunuyor mu ? Renegesis kullanıp kabız olan var mı ?
Dilekcnkn TosbikAnnesi 12 haftalıkken doktorum feramat ve regenesis verdi yani kabızlık sorunum yok her yemekten sonra direk lavaboya koşuyorum yani 🤷♀️
34_21_23 TosbikAnnesi regenesis kullanıyorum her sabah mutlaka tuvalete çıkarım çok şükür hiç kabızlık çekmedim 36 haftalık olduk
TosbikAnnesi Dilekcnkn Ben de şimdilerde kabızlık yaşamıyorum 19+4 deyim ama yaşayan arkadaslarim var ben de merak ettim çok yoğun mide ağrısı yaşıyorum acaba multivitamin yapıyor mu diye
Redpepper Gebeliğin başından beri regenesis kullanıyorum. 16. Haftada demir ilacı bestiron eklendi. Hafta çinko eksik çıktı o yüzden osteozinc de ekledi doktorum.
TosbikAnnesi Redpepper Herkes sağlıkla geçirsin inşaallah hamileliğini bunyeyle alakalı demek tahlillerinizi her ay mi yaptiriyorsunuz
Redpepper TosbikAnnesi amin sağlıkla kucaklayalım inşallah. Arada bir yaptırıyorum takviyeleri kullanma kullanmama noktasında karar vermek için istiyor doktor