CansuCansu 6+1 haftalık gebeyim Kasıgımda krap ağrısı ve az kanamam vardı gece acile gittim altan muayne etti düşük yok dedi herşey yolunda dedi eve geldim kraplarım artı ve krapbım ertesi gün bitti sadece kanamam devam etti 4 gün boyunca şimdi 2gündür kanamamda yok herhangi bir ağrımda yok yarın sabah doktora gidicem sizce bi sorun olmuşmudur yarın bi süprizle karşılaşırmıyım ????😔😔 yoksa olurmu böyle seyler???? desteğinize ihtiyacım var 🙏🏻❤️ Şimdiden tşkederim herkeze dualarınızı esirgemeyim lütfenn🙏🏻🙏🏻
Mrvmna CansuCansu normalde kanama olunca direk iğne ve ilaç veriyolar yarın doktorunuza gittiğinizde tedbir amaçlı bunları isteyin bence inşallah sağsalim sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏
Firuze Kalbini ferah tut canım Sen allah büyük bisey olmamıştır. Stress yapma kendine herşey yolundadır insallah🙏
CansuCansu Firuze inşAllah kuzum yaa düşük yapşam kanamam durmazdı ağrım kesilmezdi die düşünüyorum 🙏🏻❤️
Mucizembenimle Icini ferah tut insanin elinde olmuyor evet ama dua et bol bol Allahin izniyle guzel haberler alacaksin önce sen inanmalisin bunaa 🙏🏻🙏🏻☺️
CansuCansu Mucizembenimle inşAllah birtnemm rabbim hayırlısını versin 🙏🏻 İçim ferah tutmaya çalışıyorum regli fln oldum heralde diyorum 😔❤️