Burcunur__ Asil28 sıcak duş sıcak su sıcak su torbası vs bebeğin düşmesini sağlar tutunmasını değil . Çok yanlış yöntem kaç yıllık hemşireyim ebeyim ilk kez böyle bişey duyuyorum . Yumurtlama gününü hesapla daha etkili olur yakının bir faydası yok bebeğin tutunmasında
Mrvyldrm1 Asil28 kayınvalidem yüzünden yaptılar bana ve bel fıtığım bardı adetim yeni bitmişti onlar yüzünden 2 hafta yürüyemedim hastanelik oldum.
Asil28 annelinkoo bende arkadaşımdan duydum ona da yaşı büyükler söylemiş. Netten de baktım böyle bir şey var gibi sanki
Burcunur__ Asil28 kesinlikle çok yanlış bide bele hamile kalmak için kesinlikle çok çok çoook yanlış 😑
Burcunur__ Asil28 bu yönteme hiç umut bağlama sen . Sessizim gibi sıcak su sıcak duş daha bebeğin tutunmasını engelliyor . Hem hamile kalmak için hiç etkili bi yöntem değil
Hzlhlm17 Hacamat yaptırın kızlar.Allah’ın izniyle herşeye şifa zaten.hamile kalmanıza da yardımcı olur
gmzdrn Asil28 hamilelikte yakı önerilmiyor. Doktorunuzun önermediği hiç bir şeyi sormadan uygulamayın kendinize
Aycicegim Asil28 süt maydanoz buharı dan sonra yumurtlama zamanı ben denemiştim. ama benim başka sorunlarım var belki ondan olmadı, yani şuan tüp bebek yapıyorum. Sizin sıkıntınız yoksa yapın zararı yok