Minikyigitali Arkadaşlar bugün sağlık ocağına gittim kontrol için sizdede var mı bilmiyorum ordada ayrı takip ediliyor neyse. Sabah 11 gibi gittim ve kahvaltı yapmadan çıktım evden yolda bisküvi falan atıştırdım su içtim oraya gittiğimde bebeğimin kalp atışlarını kontrol etti ebe, biraz düşük karnın aç mı falan diye sordu bisküvi yemiştim dedim o sayılmaz canım kahvaltı lazım dedi bebeğin sen ne yersen ondan besleniyo ve acıkmış kalp atışları yavaşlamış dedi yani bebeklerimiz biz acıktığımızda kalp atışları yavaşlıyomuş. Bizden beslendiklerini biliyodum ama kalp atışlarını yeni duydum o yüzden sizinle paylaşmak istedim acıktığımız anda yiyelim ve kahvaltılarımızı geç saate bırakmayalım. Uzun oldu hakkınızı helal edin 🙏🏻
1987gokce Minikyigitali evet canım öyle oluyormus geçen hafta nstye girdim biraz açtım kalp atislarini duymadık bişeyler yedim yeniden bağlandık gümbür gümbürdü 😊
Zhrnc Minikyigitali ben kontrollere hep aç gidiyorum ve kalp atışı en son 150 demişti ebe İyi mi dediğimde olması gereken bu zaten dedi Hangisi doğru şimdi anlamadım açıkçası
NaimeYilmaz Minikyigitali 🤷♀️ Ne alaka bugune kadar butun saglık ocagı kontrollerıme aç gıttım su bile ıcmeden gıttım gece 10dan snra bısey yemeden tahlıl verıp sekerıme baktırıyorum cunku sureklı hıc boyle bısey yasamadm 37 haftalıgz bıde
Minikyigitali 1987gokce Evet bende nst ye girmeden önce karnının tok olması gerekiyo diye özellikle uyarıyolar
Minikyigitali Zhrnc Valla bilmiyorum canım bugün gittiğimde öyle söyledi acıktığını anladığınanda ye hemen dedi. Şekerle alakalı olabilir ben acıktığımda ve yemediğimde şekerim düşer mesela kötü olurum
Zhrnc Minikyigitali bak o olabilir Şeker problemim yok olmadı hiç Açlığı bile çoğu zaman hissetmiyorum ben :)
Minikyigitali NaimeYilmaz Şekerine baktırıyormuşsun o yüzden yemiyosun kişiden kişiye değişebilir duyduğum bilgiyi aktarmak istedim isteyen alır isteyen almaz 😂
Minikyigitali Aryaaaa Aynı durumu bende yaşadım hava sıcak aç karnına gitmiştim orda bi anda artık tansiyon mu şeker çıktı indi baygınlık geçirmiştim o zamanda oradaki doktorlar falan bu saate kadar aç gezilir mi sen hamile bayansın demişlerdi ki saatte 11 gibi bişeydi serum falan taktılar annem vardı Yanımda bişeyler yedirdi hemen öyle kendime gelmiştim