FatmaMustafa11 Arkadaşlar hipp marka mama kullanıyorum eczaneden tek tek alınca cok pahalıya geliyor internette toplu satımlarda neredeyse 1 kutu mama bedavaya geliyor mama aldığınız güvenilir bir site var mı
reyhan0508 FatmaMustafa11 evde eczane diye bi site var ordan aldım bi kaç gün önce 2 günde geldi 2022 son kullanma tarihli gayet iyiydi
FatmaMustafa11 reyhan0508 acaba içeriği orjinal mi insan güvenemiyor siz ek olarak mı veriyorsunuz mamayı süreklimi
reyhan0508 FatmaMustafa11 yani orijinal ürün zaten bilinen site yorumlardan da görebilirsin ben ek olarak veriyorum ama benim sütüm fazla olmadığı için çoğunluk olarak mamadan besleniyor. Ebebek trendyol vs normal eczane fiyatıyla satıyor bi kaç lira önemli değil diyorsanız oradan alın tabi
Mesutnur15 Hepsiburada dan alabilirsn veya trendyol dan ebebek den de alabilirsn eczaneler biraz ücretli olur
FatmaMustafa11 reyhan0508 bende 2 ay emzirdim ek mama veriyorum ama artık sütüm baya azaldı mama coğunluklu gidiyoruz buda beni cok üzüyor. Her kutuda 15 tl oynuyor internetten almak daha mantıklı geldi sağolun 🙂