belisslinaa Menfiye_01 arkadaşım doktorun tahminimce gelişimi iyi demiştir bize neden soruyorsunuz doktorunuzdan daha mı uzmanız
Menfiye_01 Hafissee ben normalde 33+5 haftalık hamileyim doktor 32+5 hafta deyınce bır suphe oldu acaba kılosumu dusuk dedım
Rabis01 belisslinaa pardon da sizene cevap vermezssiniz olur biter neden bu şekilde insanlari bastirmaya calisiyorsunuz hic anlamiş degilim siz ve sizin gibileri.
Menfiye_01 belisslinaa arkadasım burada bır suru tecrübeli anne ler var rahatsız oluyorsan bu uygulamada ne işin var ne yazıyorsun!!?
belisslinaa Rabis01 o haftada bebeğinin kilosu az olan gelişimi ilerlemeyen bir sürü bebek var anneler bebek kilosunu kafaya takıp üzülüyor böyle düşünseniz anlarsınız
Rabis01 belisslinaa bir okadarda mutlu olan kendini yeterli hisseden bebeginin gelisiminin normal gittigini burdaki kilo postlarinda gorum ici rahat eden annelerimizde var ama bu sekilde de dusunmek gerek her turlusune saygi duyulmali
Menfiye_01 Misrax a iyi ozman doktor haftadan bır hafta once soyleyın ce tedirgin oldum acaba gerı demı dıye