iremk Merhaba hanımlar bir şey sormak istiyorum sizlere, kürtajdan sonra hamile kalanlarınız var mı acaba? Var ise ne kadar süre sonra kaldınız acaba söyler misiniz
iremk Papatyaca maşallah🌸🥰 şuan devam ediyor mu gebeliğiniz yada doğurdunuz mu bir problem yaşamadınız değil mi
Burcunur__ iremk 2 ay sonra gebe kaldım iki defa adet gördüm üçüncüyü görmedim gebe olduğumu öğrendim
Dseker Tam 9 ay sonra kürtajdan sonra hiç korunma olmadı kimi hemen kalıyor 13.haftalık şuan rabbim kucağıma almayı nasip etsin hayırla sağlıkla her kim istiyorsa ben çok iyi biliyorum insan hemen istiyor 🥺🥺🥺
BegumIscanTunc iremk kürtaj olduktan sonra doktorum 2 ay korunma süresi verdi korunmayı bıraktığım an hamile kaldım canım darısı inşallah sana
Nrsima iremk 3 ay sonra hamile kaldım zaten kurtajdan sonra ilk 1 ay a yakin süre kana ile geçiyor adetti vs 🙏
Senemolcay iremk iki düşükten sonra dış gebelik geçirdim 6 ay korunmamı istedi doktorum 6ay sonra hamile kaldım şuanda 30 haftalık hamileyim şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲🏻
Nymphadoraa Burcu-2910 Saraçoğlu nun arı bal polen karışımını kullanmıştım ama ben yumurta kalitesini artırmak amacıyla kullandım. Rezervim azdı çünkü. Kullanmadan önce doktora danışmak lazım ama bana bir zararı olmayacağını söyledi. Ovulasyon testi ile de yumurtlama zamanımı takip ettim