elisam1206 Arkadaşlar çok fazla horluyorum ve eşim sürekli dalga geçiyor benimle dün bende fark ettim horlamamdan uyandım😂bunun için burun bandı kullanan var mı işe yarıyor mu
BlueButterfly elisam1206 kullanan vardı ise yaramadığını söyledi ama bilmem herkeste bir olurmu o kişi erkekti
Serapem elisam1206 😅😅😅 esim bana da dedi de bende terslemistjm gecen sabah uyandığımda TV ye bakarken horladigimi hissettim b8 an benden mi geliyor o ses dedim ki benden geliyordu o anda horladigima da kanaat getirdim 🤪🤪
Gamzeeakt elisam1206 ### gebelik sağolsun bende de var bu durum eşim dalga geçiyor 😂😂😂 asla nefrs alamıyorum 38+3 üm baya kötü durumlar 😂😂😂
BlueButterfly elisam1206 bende öyleyim özellikle sağa sola dönerken tıkaniyorum baş agrisi yapiyo artık 😔
elisam1206 BlueButterfly aynen benimde öyle ya sürekli tıkanık gibi 🤦🏻♀️Sen kaç haftalık gebesin ne zaman başladı bu sorun
BlueButterfly elisam1206 hamileligimin basından beri doktor hamilelikle alakası yok diyo ama hamile kaldigimdan beri böyleyim tam 16 haftaligiz burnum kuruyo bazen kaniyo nefes almak zor doğuma kadar idare edicez canim
BlueButterfly Melvol8116 senin durum fena ben horlamıyorum ağzım açık kaliyo kuruyo gece bin kere kalkıyorum yatamıyorum doktora da sordum hamilelikle alakası yok kbb a git dedi halbuki hamilelikten önce böyle bi sorunum yoktu yani bide burnum kaniyo arada artık doğuma kadar dayancaz
elisam1206 Melvol8116 ahahahah ben kavga ederim diye korkudan alamıyor videoya ama en son ben kendi horlamamdan uyandım 😂
Melvol8116 BlueButterfly ben hamile kalmadan önce horlamak nedir bilmezdim araştırdık bebeğe zararı olabileceği yazıyordu internette doktora danıştık sıkıntı olmaz normal vücut değişiyor bogaz kalınlaşıyor nefes alıp vermek zorlaşır dedi
BlueButterfly elisam1206 bana yok dedi hadi son ayların olsa anlarımda çok erken gebelikle alakası olamaz dedi
BlueButterfly elisam1206 ben sanmiyorum gebelikten sonra gecer diye düşünüyorum gecmezse bende giderim
elisam1206 BlueButterfly benim önceden sinüslerin şişiyordu gitmemiştim ama gebelikle birlikte artmaya başladı
BlueButterfly elisam1206 senin ikisi bir araya gelmiş Allah yardimcimiz olsun umarım geçicidir ama sen mutlaka git hatta hamileykende gidebilirmissin kbb a öyle demişti benim doktor
mavili123 BlueButterfly elisam1206 merhaba, ben de hamilelik başlangıcından beri nefes problemi yaşıyorum birkaç gündür burun bandı kullanıyorum. Harika bir şeymiş çok rahat uyuyorum artık siz de deneyin bence memnun kalacaksınız :)
Huriyegktepe Horlama değil de nisan ayında olduğumuz için polenler artış gösterdiği için burun tıkanıklığı ve beraberinde baş ağrısı artıyor 😔
elisam1206 Serapem bende senin gibiydim inanmıyordum artık kendimde fark ettim ve çok rahatsız edici bir durum 😂