HakanDuyguGl Arkadaşlar hala gün içinde mide bulantım oluyor ve et yumurta hala yiyemıyorum düzelirmi 😞
Gulcandogansadi HakanDuyguGl benim 4. Haftamda başladı ve 16. Haftaöma kadar hergün istifar bulantı berbat geçti yani biraz daha sabret tabi kişiden kişiye değişiyo bu durum kimi hamileliğin sonuna kadar da sürüyo inşallah o şekilde olmaz canım
Miray_alparslan HakanDuyguGl ayy canım allhım yardm etsn ben zor atllatm ölü gibiydim seni cok iyi anlıyormm 4aydan sonra rahatlrsn inşallh
Elfnz3 Genelde 12.haftadan sonra azalır yada kesilir ama mesela benim 20.haftama kadar sürdü çok kötü geçirdim o dönemleri inşallah çabucak kesilir arkadaşım.
Sakvsr Elfnz3 😔 ben 27. Haftamdayım hala bulantı kusmam geçmedi tiksinme çok olmadı ama diğerleri aktif devam ediyo
Masallina 5. Aya dek sürdü suan 7 buçuk aylik hamileyim ve halen yumurta et tavuk kokusuna pek dayanamiyorum. Insalah seninki erken geçer
HakanDuyguGl Masallina ay ınsallah ben 4. Aya kadar dıye kendımı avutuyorum ama 7. Yasada et yıyemessem bu çocuğu nasıl beslicem 😞
esilabal 17. hafta hala et we tawuk yiyemiyorum kokulara karşı tiksinme war we bulantım dewam ediyor bulantı hapları sayesinde ne yiyebilirsem iste onuda içmezsem yemekte yiyemiyorum inşallah daha fazla sürmez 😞
HakanDuyguGl esilabal bende ne yesem kar gözüyle bakıyorum ama bu et yumurta yememek benım psikolojımı bozuyor bebegım beslenmıyor dıye
CansuOztomurcuk 12. haftada bulantılarım kesildi. İki hafta rahattım fakat 14. Hafta yine başladı 2-3 gündür malesef. Böyle bir durum yaşayan var mı? 🙄
Cmnkubi Benim de 12. Haftamdan beri kesildi daha iyiyim ama arada yumurta falan kötü yapıyor da baştaki gibi değilim şükür valla öyle çubuk şu bu geçirmiyor yani şuan 17. Haftalığız inşallah çabucak geçer🙏🏻
HakanDuyguGl Cmnkubi banada tek iyi gelen çizi oda çok güzel bastırıyor ama yumurta et yemeden nasıl olcak vıtamın alamıyor sasırdım kaldım
Sezen07 HakanDuyguGl bazen 9 ay bazen de 12 hafta bitiminde biter annene sor bakalım onun kaç ay sürmüş benim 3 4 gün sürdü annemin de aynıymış mesela
Ozgeggrcn HakanDuyguGl 12. Haftamı bekledim ama maalesef geçmedi çok şükür 17. Haftamda bıçak gibi kesildi hiç bulantı yaşamamış gibi oldum şimdi de 30. Haftamdayım canım
Minnakkkk 20.haftamdayım hala devam edıyor et tavuk balık soğanlı yemek hala tıksınıyorum herkesın farklı oluyormus ıns anneme benzeyıp dokuz ay çekmem 🙈
Masallina HakanDuyguGl hic yemiyorum demiyorum ama halen kokudan etkilenebilirsinde insallah sende oyle birşey olmaz.
Yaprakk HakanDuyguGl ben sadece 3 kilo aldım bebeğimin kilosuda birazcık geri ama sağlıklı olsun inşallah 🙏🏻