Meltemiviyo alimerve vücuttan 3 yıl içinde bağışıklık güçlendirerek daha erken bir süre atılıyor merak etmeyin ben psikolojik olarak çok çökmüştüm başıma geldiğinde ve üstüne hamileyim ve hamilelik ile birlikte vücudumda hiçbir şey kalmadı ☺️
Mervesngr71 momy_95 merhaba bendede siğil var ve yatırmayı düşünüyorum ama korkuyorum acı verici Bi işlem mi aceba?
Meltemiviyo Mervesngr71 yaktırmayın bence yeniden çıkıyor aldara krem ile deri altına virüs ölümü daha etkili ben o şekilde kurtuldum.
Meltemiviyo Be Kanatmayın ayrıca genital siğil (hpv) virüsü anlaşılmayacak gibi bir şey değildir aldara krem ile %96 ya kadar çözüm alınıyor doktorunuza sorup kullanabilirsiniz.
Gokce_21 alimerve Hpv virüsü onun adı.bn tasıyorum.o siğil yüzünden hiç bi dr normal doğum yaptırmadı.mecburi sezeryan oldum.siğil kendılıgınden gıtse bıle derinin altında ömür boyu tasıyorsun.arada cıkıyor.arada gıdıyor
Meltemiviyo alimerve evet kullanılıyor ama yine de doktorunuza sorun benim ablam kadın doğumcu ve bir de devamlı göründüğüm doktorum ikisi de onay vermişti
FatmanurAyz momy_95 benimde once oldu yakıldı gectı sukur bı daha da olmadı doktorum bana da aynı seyı soyledı doguma kadar olmazsa normal olur bsy olmaz dedi
alimerve Dnz_yksr canım çok şükür bugün muayene oldum sigille uzaktan yakından alakası yok dedi değilmiş yani çok mutlu oldummm 🤗🤗🤗🥰