Azramina21 Sulemsc bende aynısını sordum cevap gelmedi bugün . Central hospital ‘a gidiyorum aşırı pahalı . Avicenna ucuz iyi bir doktor önerisi gelse gidicem ’
Nkayserili90 Azramina21 bn gidiyorum canım ama pekde ucuz değil😁 gerçi centralin fiyatını bilmıyorum tülin hanıma gidiyorum 175 tl muaynesi 2 haftada bi çağırıyo şuan için 8 haftalığız
Azramina21 Nkayserili90 evet bugün aradım avicenna yı 175 dediler doğum ücretleri de uygun . Central de muayene 250 doğum ücretleri de bir hayli dolgun
ogluileannesi sukufee01 ya bende filiz hanımdan randevu alacağım canım iyi şeyler duydum , Tülin hanım biraz soğuk suratsız geliyor bana
Erez sukufee01 Hayir yav 250 TL olmuştu 1 2 ay önce bende oraya 250 vereceğime medipole giderim dedim
sukufee01 Azramina21 oha bende 1 hafta oldu aradim ogluma orda dogum yapmistim cubki 450₺ muane ssk 175₺ dedi bana benimde ssk yoktu tamam diyip kapadim ama benim oglabib zamabubda cetib com vardi 105₺ muane cengizkuala ni be vardi oda 350₺ idi ozaman parasi doktirdan doktora degisiyir bence bizede ona gore fiyat vermis olabilirler. Ki zaten cok ucmus hastane suan fiyat olarak evicanna gercekten hem temiz hem guzel doktoe buldum. Tavsiye ederim
Eczmery123 Busranurock doğumhane ortamı nasıl? Ebeler iyi mi? Hangi doktora gittiniz? Normal mi sezaryen mi? Refakatçi kaç kişi kalıyor? Pilates topu filan veriliyor mu doğum süreci için? Hastanede neler veriliyor? Bebeğin ilk kıyafeti hastaneden mi? Ya da kağıt havlu lohusa şerbeti filan? Ben de avicennaya muayeneye gidiyorum ama doğum yapılan yeri görmedim. Cevaplarsanız çok mutlu olurum 🙏
Nkayserili90 Busranurock canım biraz bilgilendirmr yapar mısın hangi doktor gittin doğum nasıldı ilgikendiler mi odaları temiz mi
Busranurock Eczmery123 Eczmery123 ilk kıyafet falan vermiyorlar hepsini sen götürüyorsun temizlik yönünden iyi peçetesi lavabosu herşeyi var
Baby_lila Ben de Tülin Hanım’a gidiyorum. Memnunum. Ama orada doğum yapanlardan bilgi alabilirsek iyi olur. Ben de hiç görmedim servisi, doğumhaneyi vs.