Minesimsek12 Kaç gününüz kaldı kizlarrr benim Allah nasip ederse şafak 7 oğluşuma kavuŞucam 17mayis pazartesi
aslannaz21 Minesimsek12 bende 20 gun sonra allahin izniyle mayis ayida bebisleride heo erkek sanirim 💙
Jade06 Minesimsek12 Son 9 görünüyor ama daha erken gelecek gibi kızım 🥰 Bugün yoğun sarı akıntım oldu. Nişan olabilir mi acaba?
OzgeBY Jade06 Benim de son 7 sizin gibi yoğun sümüksü sarı akıntı, ben de nişanı kan şeklinde bekliyorum demek böylede olabiliyormuş. Başka belirtileriniz var mı acaba?
Minesimsek12 zezeyyy ayy ben nasi gidicem onu düşünüyorum çok acayip yaa korkumu desem eycanmi desem bilemiyorum
Kubra3525 saziye51 sizdede adet sancısı gibi sancılar varmı benim bacaklarım çekilir gibi oluyor bugun bel agrısıda başladı
saziye51 Kubra3525 çok şükür yok onlar daha sadece miğde yanmam ve geceleri bel ağrım oluyor o kadar 🙂
_Nilayismail- Kubra3525 Aynen bende de oluyor aynı şikayetler ara ara özellikle ayaklarım akıntım süt beyazı gibi geliyordu bugün sarı sarı acaba açılma olmuşmudur bilmiyorum 🙃