Hatice4446 Kızlar sizinde tüylerinzde çoğalma oldu mu ya olmadık yerlerimde çıktı acaba doğumdan sonra dökülüyor mu
Hafissee Hatice4446 aksine azaldı yaklaşık 6 aydır bacaklarıma agda yaptırmıyorum bünyeyle alakalı galiba
Dilekcnkn Hatice4446 Ayy hiç sormaaa lazere gitmiştim hepsi mahfoldu onuda geçtim maymum gibi yanaklarımda boynumda tüyler çıktı yoğun bir şekilde sarartıcı kullansam olur mu bilemedim ben de öylee arada kaldım 🤷♀️
Ays0 Ben çok kılı tüyü olan biri değildim ama göbeğimde bir sürü tüy çıktı birleşince çok sinir bozucu duruyor da doğumda dökülüyor diyor herkes
aslannaz21 Ays0 ay bende yaaa gobegimde cikti baya sinir bozucu valla doktor muayene ederken utaniyorm baska yerimde yok gobegimde var
Aynur-13 Ays0 aynı durumdayız ve ben dayanamayıp ağda yaptırıcam galiba çünkü asla o görüntüye dayanamıyorum 😭
Neseli5 Hafissee yaa aynen valla dudak üstü tüyleri 15 gün önce aldırmışım çıkmamış doğumdan sonra patlama yaşamayalım da 😂😂
balpetegim_35 Hatice4446 bende lazere gitmiştim çoğaldı tüylerim haddinden fazla. İnşallah dökülüyordur ya yoksa verdiğim tüm para boşa gidecek .
emiras59 Hatice4446 göbeğimde çıktı 🙄 aldım ağdayla benek benek iz oldu doktorum alma onları onlar sana bebeğinin hediyesi doğumdan sonra dökülecek dedi
lavininannesii Hatice4446 bende gebelikten önce lazere gidiyodum lazere gittiğim bölgelerde bi değişiklik olmadı ama yüzümde ve göbeğimde kıllar çıkmaya başladı alma diyolar ama çok rahatsızım🙄
emiras59 Hatice4446 benimde etrafında var göğüslerimin ya çocuk emerken ağzına kıl gelecek 😂😂 inşallah dökülür
aslannaz21 Ays0 insallahh valla dokulmezse sonu epilasyon memeden kesince solugu epilasyoncuda alirim
Hsbsk Hatice4446 ikinci hamileliğim birincide hicbisi yoktu. Bunda göbeğim filan killandi inanılmaz bi saç cikiyor
Neseli5 Hafissee ben evlenmeden önce lazere gittim çok şükür işe yaradı 😃 inanılmaz bir rahatlık sadece özel bölgeyi tam olarak çözemedik o da nemli ortam olduğu için bunada şükür 😃 lazer merkezini çok iyi seçmek lazım yapanda çok önemli
mustafaveannesii Eveeet bendede göbeğimin üstünde sinirlerimi bozuyor annem dopumdan sonrna dökülür dedi doktora sordum o da dökülür alma dedi göbeğinin üstğ de tüylenmez ya 😬😬😬