Cankus Yagmirem eşin tam bizim kafadan mış bizimde ikizler olucak allah nasip.ederse biri hamza alp diğeri Ömer ali olucak ❤ inşallah sende gönlüne göre bir isim bulursun kuzum 🥰
Yagmirem Cankus maşallah rabbim sag saglım eline ayagına kavusturmak nasip etsin.. benim eşim cok takılır beceriksiz bir ikiz doguramadın diye 🤭🤭
Nurgull__ Yagmirem dünyanın en zor işlerin bitanesi erkek bebeğe isim bulmak bence😂 benimde 35 haftalık olduk daha geçen ancak karar verebilirdik tam Alparslan koyucaz ama Arden Doruk Göktuğ Karan Mirza Yekta Aras Yağız bu isimler de hoşuma gidiyordu
Yagmirem Nurgull__ benim begendigim isimlerin cogunsizin begendiklerinız arasında.. bu süpriz bşr gebelik.. ogullarımın adi Emir Ali ve Miraç hiç birini de eşim koymadı şimdi sıra bende diyor 🤭
Demetk Yagmirem bence esinin buldugu isimler cok guzel.benim esimde cesur istedi bi ara belki begenirsin.farkli degisik.beb begenemedim belki sen begenirsin.
kirpapatyasiii Yagmirem oğlumun adı Yiğit Ali çok severek aşk yaşayarak koydum resmen 🥰 size de fikir olsun belki seversiniz😊