Minikeller34 Piyanosuz ebenin yanında eve doktor da geldi mi nasıl oldu kendileri mi doktoru getiriyor
Yazderyasi Piyanosuz bebeğinizi saglia büyütün. Çok güzel bir anî olmus🙏 plasenta geldikten sonra çok kanama oldu mu beni bu korkutuyor
Piyanosuz Yazderyasi amin çok teşekkür ederim siz de inşallah :) yok gayet normaldi her şey, Doğumdan sonra 3-4 saat yanımda kaldılar takibini yaptılar en son giderken kanamama tekrar baktılar
Piyanosuz Minikeller34 doktor gelmiyor Eve ama siz Doğum destek isterseniz evde takip ediliyor doğuma hastaneye geçiş yapıyorsunuz. Özellikle aynı fikirlere yöntemlere sahip çalıştıkları doktorlar var ebeleri de Doğuma özel ebe olarak alıyorlar onlara gidiyorsunuz
Piyanosuz Zehra-33- evet ilk gebeliğim :) teşekkür ederimmmm 😍aslında her şey yolunda gidiyorsa çok büyük bi rahatlık ve zevk 🌸 allah herkese nasip etsin :)
Emregizem Piyanosuz ay bayıldım doğum hikayen ne kadar güzel hoş gurur verici bi doğum olmuş tebrik ediyorum evladınızla hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah eşiniz tanık etmiş ya o bölüme hayran kaldım😍🙈🌺
Piyanosuz Emregizem allah razı olsunnn 😚💖teşekkür ederim… evet sadece eşimin olması benim için çok huzur vericiydi beraber şahit olmak çok güzeldi doğduğunu ayni anda gördük, binlerce kez şükürler olsun