ikizlerim2021 Birbirine uyumlu ikiz bebek isim tavsiyeleri alınır efendim 🥰 Henüz cinsiyetimiz belli değil, o yüzden her türlü fikre açığız🙃🙆🏻♀️
Ballarim1318 ayseck47 benim kızlarım ikra isra öneririm iki ismimde anlamı guzel ikisize sure ismi oneririm..
ayseck47 ikizlerim2021 tabi eğer beğendiyseniz olabilir Erva ve ebrar da düşünmüştük en son ikra ve Hira ya karar verdik ❤️
ikizlerim2021 ayseck47 Erva ve Ebrar da güzelmiş, bakalım bizi zor bir süreç bekliyor bu isim seçme konusunda, cinsiyetler belli olunca 🥰💚
ikizlerim2021 06ikizannesi- Amin inşallah, tabii en önemlisi sağlık. Kumsal ve Deniz de gayet uyumlu bir güzel isimler 😇
Burcusenel ikizlerim2021 ben henüz cinsiyetlerini bilmiyorum ama bu hafta 15.. haftaya girdk bile bi sonraki dr kontrolümde ogrenirsem biri kız biri erkek olursa efe ya da ege kıza da ela düşünüyorum ❣️😊🤰
ikizlerim2021 Duygubuket Allah uzun ömürler versin inşallah ikisine de sizlerle birlikte 😍🙌🏻 Benim de iki oğlum var Ensar ve Ersan ama bakalım bu ikizlere nasıl bir isim bulacağız 🙆🏻♀️🙃
Esra-dmr ikizlerim2021 Allah izin verirse ben defne - Efe koyucam bundan önce de deniz-derin düşünmüştüm 🥰