Sinemkurtkarakussk35 Elalya 32de alıyolar diye biliyorum ben çünkü banada öyle oldu çoğu çevremedr. 🤔
berna0818 Elalya dün 32.haftamda girdim üstelik sancım çıktı 🤔 hastanede yatıyorum şuan serum iğne vs
Eserayaz ben 26. haftadan itibaren girmeye başladım ve en son dun girdim sancilarim çıkınca acil sezeryan oldum 33+1 daha çok küçük bebisimi hic elleyemedim bile uzaktan gördüm yoğun bakımda şuan 😭 size tavsiyem arkadaşlar hicbir ağrıyı ihmal etmeyin ben sadece karin ağrısıyla geldim sanki karnim patlayacak gibiydi
YaSeEeeee Eserayaz çok geçmiş olsun canım ya neden erken Doğum oldu, inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine kaç kilo doğdu
Eserayaz YaSeEeeee sağol cnm iki kilo doğdu yoğun bakımda 10 gün daha kesin kalacak dedi bakalım artık inşallah bebekte bir sıkıntı cikmaz
Merwishozzy Elalya ilk bebeğimde 33te alındım,34tte doğurdum. Bu hamileliğimde 34tte başladık henüz doğurmadım😂
OktayEsenglBa Elalya 10 dakika önce girdim 36 haftalığım devlet hastanesine gidiyorum galiba 36 dan sonra girdiriyirlar