Merorich Kızlar merhaba reglm 4 gün geçikti ve bir haftadan fazladır aşırı drecede göğüs ucumda hassasıyet var ağrı var bide sanki regli olCak gibi sancım oluyor ara sıra ne yapmalıyım benimgibi olan var mı aranızda ☺️
zehranurr Merorich test yapabilirsin canım belirtiler adet belirtileride olabilir gebelik belirtiside
Nurciv Merorich agri disinda gögüs ici rengi veya formunda degisiklik varmi? Varya gebelik olabilir. Benim gögsüm yamuk yumuk oldu kimyasal gebeligimde ve hala düzelmedi🤦♀️
gel_artik_bebegim Merorich benim de bu ay aynısı olmuştu 10 günden fazla ve ilk kez göğüs sızlamasi oldu dokunamiyordum nerdeyse ilk kez olduğu için gebelikten şüphelendim ama maalesef negatif cıktı regli oldum yeni bitti hatta
Merorich Adaa8905 kaç gün sonra test yaptınız ben açıkçası kendimi ümitlendirmek istemiyorum uzun zamandır istiyoruz olmuyor o yüzden
Adaa8905 Merorich benim tedavi ile oldu çatlatma iğnesi olmuştum ondandır diye düşündüm pek umursamadım adetim 5 gün geçti yaptım ikisi de aynı renkte çok belirgin çıktı
Merorich Adaa8905 bekliyoruz sperm azlığı durumu var o yüzden beklemiyprduk olCagını balalım süpriz olacak eger olursa hatta mucize bizim için yani
Merorich Adaa8905 Adaa8905 inşallah bizde çok ümitlenmeyelim diyoruz da ilk defa basıma geliyor böylesi uzun sürmezdi ağrım regl olcagm zaman bile böyle olmazdı yani o yüzden biraz şaşkınım bakalım hayırlısını versin allahım
Merorich Adaa8905 bir kaç gün daha beklemek istiyorum bayramda yapacagım test belki regl olurum diye bilmiyorum baya hassasım çok istiyorum allahım nasip etsin 🌸
Nurciv Merorich hamilesin öyleyse. Genisliyor koyulasiyor degisik bi hal akiyor. Insallah güzel haberler alirsin
poyrazinannesi3547 3 gün geçti öyle yaptım hala ağrıyor göğüslerim bence hamilesiniz 😍koku hassasiyetmde var
Merorich poyrazinannesi3547 koku hassasiyetim yok diyetteyim ama aşırı drrecede yemem yeme istegim var sürekli aç gibiyim
Merorich gel_artik_bebegim bende şuan öyleyim bakalım regl olacakmıyım inşallah olmam hamileyimdir ne diyim
Merorich Nurciv inşallah canım inşallah allahım isteyen herkese nasip etsn biz 3 yıldır bekliyorz sorunlar çıktı inşallah allahım bize de nasip eder
Nurciv Merorich dikkat et kendine dinlen bi is yapma canim. Gögüsler gebelik disinda koyulasip büyümez. belirtilerin hamileligi gösteriyor. Rabbim saglikla kucagina versin insallah dua et banada🤲🏻