2melekannesi_ İğnenin dozu yeterli mi ona baktırmak için hangi bölümden randevu almak gerekiyor arkadaşlar hematolojiden mi?
Nry0682 2melekannesi_ hangi bölüm bilmiyorum ama ben perinatoloji prof a gidiyorum.69 kilo ile hamile kaldım suan 72 kiloyum.18 haftalıgım.Bana kilo aldıgında kan sulandırıcının dozunu arttırcaz dedi.75 kilo ve üzerine cıkarsam 6000 lik igne kullanıcakmısım.
2melekannesi_ Hazella ben de haftaiçi gittiğimde sormayı düşünüyorum geç kalmadan yaptıralım ne gerekiyorsa 🤲🏻
2melekannesi_ Nry0682 ben şuan 58 kiloyum 4000 lik başladım ama önemli genimde pıhtılaşmam o yüzden acaba doz artırmak gerekir mi diye düşünüyorum
Nry0682 2melekannesi_ bana kiloyla alakalı oldugunu söyledi ama başka dr ne der bilemiyorum.çünkü benim annemde ayagını kırdıgı zaman kilosuna bakılarak kan sulandırıcı verilmisti o sabah akşam yapıyodu.Ögrenince burayada yazarsanız bizde faydalanmış oluruz.
2melekannesi_ Nry0682 anladım, tabi inşallah öğrenebilirsem yazarım özel tıp merkezleri yapıyormuş arayıp bilgi alacağım bir de yakınımda devlet hastanesi de var yapan onu da arayacağım bakalım inşallah işe yarar bilgiyi alabilirim
Boncugummmm 2melekannesi_ merba canm doz testni yaptrdın mı. Tıp merkezleri yapıyor yazmışsn orda mı yaptrdın
2melekannesi_ Boncugummmm merhaba, yaptıran hastane buldum aslında ama detaylı ultrasonda bebeğe giden kan akışında bir sorun görmedi doktor o yüzden yaptırmadım. Haftam ilerleyip kilom falan artınca tekrar sorup belki o şekilde yaptırırım dedim