2melek Benim sancımda olacakmı suyum gelecekmi derken sabh 5 de suyum geldi hemen hastnye geldik yatış yaptılar kendi sancılarım olmadığı için sunni sancı veriyolar 4 defa sunni sancı aldım ama ne sancı düzene girdi ne açılmam oldu ne olur dua edin bende sağ salim kucağıma alayım bebeğimi😕🙏🏻
Belinayyy 2melek insallah sag salim kucagina alirsin rabbim kolaylik versin. Canim asil sen bizlere dua et senin dua kapilarin su anda acim ☺
ZeynepDemiraglar 2melek Dayan canımmm butun acılarına rabbim yardım etsin biran önce kucagına alırsın inşallahh boşuna acı çekemzsın inşallah
2melek Belinayyy ederim tabiki allah hem kimsenin kucağını boş bırakmasın hemde bi avaZda kucağına almayı nasip etsin🙏🏻
Nisanurr Canım belliki acı eşiğin yüksek bende aynı senin gibi olmuştum suni sancı kaç tane verdiler banada çok sonradan hissettim sende Allah’ın izniyle sağsalim bebeğini alırsın kucağına çekersin o cennet kokuyu içine inşAllah dualarım seninle Rabbim bol bol yardım etsin sana bi avazda kurtar inşAllah 🤲🙏💙
sare55 2melek allahim kolay dogumlar sancilar acilmalar nasip etsin sana. sende bebegini cabucak al kucagina insallah. suyun tamamen geldiyse sakın eve gtme bebegi takip etmeleri lazim.