Minik47 https://resimyukle.link/i/nOvAO Hanımlar bu böcek nedir acaba bilen var mı yaklaşık 3-4 aydır her gün 2-3 tane ilaç sıkarak öldürüyorum sürekli var evin her yerinde.Nasıl bir önlem alabilirim daha önce karşılaşan var mı??
Hatice11 Minik47 Gümüş böceği nemli yerleri kağıt vs seviyorlar.Asla gitmiyorlar bizim binada tüm dairelerde var 🤦🏻♀️ Internetten arastırın daha detaylı
Eczmery123 Minik47 ne kadar ilaçlasan da gitmiyor bunlar. Gümüş böceği kaloriferli evlerde olur, nemi sever. Böcek yemi filan da etki etmiyor bunlara. Bizim evde de var. Apartmanda zaten yan dairelerden de geliyor.
Minik47 Denizyildizii her yere ilaç sıkıyorum aslında ama gitmiyor mecbur bir firmaya ilaçlatacağım herhalde teşekkür ederim
Minik47 @Hatice11 Her yere ilaç sıkmama rağmen bir türlü gitmiyorlar yarın öbür gün çocuk doğunca nasıl başa çıkacağım acaba? Teşekkür ederim cevabınız için.
Hatice11 Minik47 Rica ederim kolay kolay gitmiyorlar süpürgeliklerin arkasında yasiyolar genellikle ilaclatabilirsiniz evi
Mrs-Turkk Gümüş böceği bu. Nemi ve rutubeti çok sever. Kaynağını yani geldiği yeri bulursanız mücadele dha kolay olur. K-otrine var bayerin onunla ilaçlıyabilirsiniz.
Minik47 Mrs-Turkk her odada çıkıyor ya kaynak bulabilmek çok zor bir de dediğiniz ilacı deneyeyim çok teşekkürler
Minik47 Hatice11 aslında ev komple fayans yani süpürgelik falan da yok ama nerden geliyorlar bir türlü anlamadım
Minik47 Eczmery123 o zaman komple apartmanın ilaçlanması lazım 🥺 bende ilk başta her odaya 2şer tane böcek yemi tabletlerden koydum ama fayda etmedi ne yazık ki
Sevoado Bizde de var ilaçlama kısa bi süre önüne geçer evet ama kesin çözüm değil,kaloriferli ve yüksek nemli rutubetli evlerde oluyorlar.Bildiğim kadarıyla herhangi bir zararları yok ama görüntüsü yetiyor..
Minik47 Sevoado bir zarar olmasa da artık yatak koltuk üstlerinde de görünce görüntüsü gerçekten çok kötü ediyor.Bir de çocuk olunca asıl o zaman mesele yani.
Pambix Minik47 Benimde banyoda oluyor daha çok banyo kapısınin içinden çıkıyor silikonla doldur kapı esiklerinde boşluk hava olmasın oralardan çıkıyorlar .cokta hızlı hareket ediyorlar ışıkta kaciyorlar
MerveZMC Minik47 benim evimdede var maalesef özellikle banyodan ve bulaşık makinesinin olduğu yerden çıkıyorlar banyonun yerini ıslak bırakmamaya çalışıyorum o şekilde azalıyorlar ama her sabah kesin bir iki tane çıkıyor maalesef
Minik47 MerveZMC ne kadar ilaç sıksam da bende de her gün en az 2-3 tane oluyor ya.süpürüp siliyorum hop 10 dk sonra tekrar var gerçekten nereden geldiğini bir türlü bulamıyorum
Eylulunannesi-2 Minik47 bu lanet böcek bendede var. Mutfakta göruyorm genellkle nerden geldgni hiç anlamadm. Cam var camda zaten sineklik var. Bende ilaç aldım bakalm camasır suyuyla heryeri temizleyip ilaç sıkmayı düşünuyorm
Minik47 Eylulunannesi-2 bütün camlarımda balkon kapılarımda benimde sineklik var o yüzden dışardan geldiğini hiç sanmıyorum ben denedim çamaşır suyu da etki etmedi internette naftalin koyun diyorlar bir de onu deneyeceğim