Sibelgulerbaylan Arkadaşlar merhaba testte atmıştım pozitifti kan verdim beta 56.99 adete 5 gün var inşallah sağlıklıdır 🤲🏻🤲🏻 Dilerim herkes sağlıklı bir şekilde gebe kalır ve sağlıkla evlatlarımız kucağımıza alırız
Nurtrky Sibelgulerbaylan hayırlı olsun🌸 iki gün sonra tekrar ver bakalım inşallah güzel haberler alırsın
Meryemce92 Sibelgulerbaylan Benim ilk gebeliğimde adetime 5 gün kala babamla çok kötü rahatsızlanmıştık hastaneye gitmiştik serum takılcaktı hamilelik şüphem var demiştim doktorda kan sonucu çıktıktan sonra hamilelik yok demişti. Ve ben betamın 10 çıktığını bilmeden adetim geçene kadar hamile olduğmdan haberim yoktu. Adetimden 1 gün gecikince idrar testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı. Şimdi kızım 5 yaşında ❤️☺️ Rabbim gönlüne göre versin.
Sibelgulerbaylan Nurtrky Pazartesi gidicem canım sürekli de özele para vermek istemiyorum sıkıntı olmaz inşalah zaten adetim de pazartesi tam gecikmiş oluyor
Semiha_ Sibelgulerbaylan canım özeller ilk muayeneye gittikten sonra 10 gün boyunca ücret almıyorlar kontrol sayıldığı için ben hep öyle yaptım muayene ücreti almıyor ama tahlil ücreti alıyor belki bilgin yoktur diye belirtmek istedim ☺️ Hakkında hayırlısı olsun 🙏🐣
Sibelgulerbaylan Birmutluanne2 26 ve 27 nisanda yumurtlama oldu 12.gün idrarda bugünde kanda öğrendim canım
Sibelgulerbaylan Meryemce92 ya maşallah allahım evladınıza uzun ömürler versin inşallah darısı tüm isteyen annelere 😍
Sibelgulerbaylan Semiha_ sağol canım evet biliyorum ama ben sadece kan verdim kadın doğumcu yokmuş bende pazartesi doktoruma gidicem iki günde bir olduğundan sadece kana para veririm olmazsa teşekkür ederim canım bu arada 😍❤️