Ecem4141 Vajinasinda varis çıkan var mi? Doktorum gebelik varisi dedi, doğumla beraber geçecek dedi, var mi bu durumu yaşayan yoksa tek bende mi oldu 😁
Hilal-95 Ecem4141 valla benim komşum yaşamış aynısını doğumdan hemen sonra geçmiş ama temizlemesine çok dikkat ettiğini söylüyor jilet kullanmamış ağdayıda çok dikkatli yaptırmış
Ecem4141 Hilal-95 doktorum ağda tavsiye etmedi patlamamalari için bende tüy dökücü krem kullanıyorum, doktorum kullanabilirsin dedi
Hilal-95 Ecem4141 onada söylemiş aynısını ama geçmiş bacaklarında var sadece mumya gibi sarıp doğuma aldılar beni diye çok anltır ama gittiğine inanamamış oda umarım sizinde gider
[silindi] Ecem4141 benimde varisim ve venöz yetmezliğim var yıllardır venüs jilette kullanıyorum. Normal jiletler gibi keskin değil yavaş yavaş yaparsanız hiç sorun olmuyor daha sağlıklı diye kadın jiletiyle ielrliuorum.
Eylul_naz09 Ecem4141 evet berbat allahtan acısı agrısı yok ılk olusurken olmustu snrasında kesıldı agrı.ama temızleme dert agda yapma dedı ebe jıletle alma dedı doktorum nası olcak bılemedkm😣
Ecem4141 Zehraaa98 hadi ayaklar normalde vajinada çıkması cok tuaf ama gebelikte artik hic biseye sasirmamak lazim 😁😁😁
Ecem4141 Zehraaa98 elleyince eline geliyo olmasi lazım, ben cok korkmuştum hastalik sahibi oldum diye aglaya aglaya doktoru aradim😁😁😁
Ecem4141 Eylul_naz09 ben tuy dökücü kullaniyorum ve benim vajinamdaki varisler agri yapiyor malesef cok yorulunca