melty Durumlar nasıl kızlar , beni bugünlerde uykusuzluk ve mide yanması çok rahatsız ediyor , 33+5 olduk her şeyimiz hazır kızımızı bekliyoruzz ❤️❤️❤️
Omerhatice melty 32 haftaligiz bizde sağlıkla kavuşalım inşallah kuzularimiza bizimde bütün eksiklerimiz tamamlandı nasipse bir çanta hazırlamak kaldı onuda 2 3 hafta sonra hazirlicam Allahn izniyle ☺
Meralrabiamhmt melty 35 haftalık kızımı beklıyorum erken gelmeye calıstı zor durdurduk herseyımız hazır teyzelerı rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🧿♥️🌼
Hatice11 melty 36+2 Yalancı kasılmalarım artmaya basladı uyurken zorlanıyorum saga sola dönmekte.Mide yanması geceleri özellikle devam ediyor.Bizim de ikinci oglumuz oldugu icin her seyimiz vardı ufak tefek eksikler ve hastane cantamızı da tamamladık.Sağlıkla gelsin kuzucuklar 🌸☺
Dunyayse Uyku banada haram . 3 dakka sağa 3dakka sola dönüyorum. valla annem kızıyor çocuğa kordon dolancak ne salladin çocuğu diyor 😂😂😂 Oturamiyorum da kafası sol kasıkta ayağı göğüs altımda hemen. Doğuma kadar hastanede uyutulmak istiyorum
Mom789 Aynen bende 33+4 midem den yemek borusu yanıyor cok zorluyor bu ya Hersey hazırda degil yasak kalkar alirim diye bekliyorum bakalım nasil olacak artık hayırlısıyla dogsunlar bence bende dayanacak sabir güç kalmadı 😂
_merveksk Bizde 33+6 haftaligiz Aynen ya benimde midem çok yaniyor çocuk saçlaniyor derler. Geceleri uyuyamiyorum döne döne bir hal oluyorum sabah kalkıyorum midem bulaniyor bazi sabah ise enerjik uyanıyorum doğ artık oğluşum ya😆😇💕