Kızlar 38+3günlük olduk bu yarım saattir 10dkakida bi kasılma gibi bileg oluyor nefesim kesiliyor karnıma agrı giriyor gibi kızımda karnımda bi sertleşiyor sizce neden oluyor bilgisi olan varmı Doğum habercisi mi ilk doğumum olucak o yüzden bişey bilmiyorum
    Elifcanbazz Arkadaşımın anlattığı kadarıyla büyük ihtimal doğum habercisi , sakin ol ılık duş al karnını felan doyur suyun gelmeden hastaneye gitme suni sancı vermesinler açılman olsun. Ay allah yardimcin olsun benimde az kaldı bir avazda kurtulalım inşallah 😟
      Nisadmr2306 ya çok teşekkür ederim inşalalh bian önce hayırlı bir şekilde Doğum yaparız suan hala aynıyım bakalım nolucak 😔😍
      Yalancı sancıda olabilir. Bu sebeple yine doğuma gider gibi tüm hazırlığını yap ama bence yemek yeme. Mümkünse bağırsakların boş olsun. Bebek gelirken ıkınmalardan dolayı afedersin kakan da gelebilir. Buda seni zorlayıcı bir durum olur. İlk doğumumda bu hatayı yaptım ben eve geldim güzelce yemek yedim banyo yaptım sancım şiddetlendikçe hastanede büyük tuvaletim geldi. Berbat bir durum yani.
        Nilemyus doğru diyorsunuz bunu da duydum ıkındıkca kaka gelebiliyormuş sizce ne biraz daha bekliyim mi
        Son haftalardasınızbir doktorunuza gidin derim sizin için daha iyi olur.