Lokumunannesii Arkadaşlar 6+0 haftalık gebeyım yarın kontrol var sizce kalp atışını duyabılırmıyım çok korkuyorum kan pıhtılaşma rahatsızlığım var bebegıme bırsey olmasından korkuyorum
Nurtrky Lokumunannesii her hamilelik aynı olmuyor şimdi yazcklar ben şu zaman duydum şöyle oldu yarın gidip duyamcksnz moral bozmaya gerek yok. Ben kendimden örnek vereyim ilk gebelikte 8. Hafta bu gebeliğimde ise 6+3 te duymuştum🌸
_Aysgll_ Lokumunannesii insandan insana değil gebelik ten gebeliğe bile farklı oluyo canım. Ben ilkinde 8+2 de duydum ikincisinde 5+4 de . İçini ferah tut daha duymak için zamanında var duyamazsan hiç sıkma canını 🤗 Sağlıkla gelsinler 💕
ebruzb Lokumunannesii hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız 💐 ben de 6+2 yim yarın benimde kontrolüm var üstelik henüz kese bile görmedik çok merak ediyorum bende inşallah kesesini görür kalbini dinlerim ❤️ allah herkesin bebeğini korusun 🙏🏻
Bulutsmommyy Lokumunannesii hic korkmana gerek yok, bende daha dün duydum.. 6+4 te çok normal duymamasanda .. 8 haftaya kadar bekleyebilinir
Lokumunannesii Nurtrky kesınlıkle haklısınız ama döllenme ile alakalı sanırım çünkü kızımda 6+3 iken görmüştük hayırlısı olur inşallah
Lokumunannesii _Aysgll_ kesemiz göründü canım ben çok üst üste kayıplar verdim tedirginliğim o yüzden teşekkür ederım inşallah🌸🙏🏻
Lokumunannesii ebruzb hakkında hayırlısı olsun canım Görürsün inşallah ben kesemi gördüm 5 haftalık iken yarın inşallah duyabılırım bekleyen herkes bebegını görsün duysun insallah canım Rabbim bütün yavruları korusun🤲🏻🌸
_Aysgll_ Lokumunannesii çok şükür 🤲🏻 Bebeği de görürsün inşallah yakında 💕 benim de önceki bı kaybim var canım. Kalbi durduğu için kürtajla sonuçlanmıştı. Ama nasip oldu tekrar şükür. Hiç getirme önceydi aklına bu bizim için daha yeni bı nefes yeni bı yolculuk 😘 inşallah sağlıkla sonlanır