mucizemmmmmmmm mirac_le kac kiloyum smdi bilmiyorum ama çok zor geciyo çok ağrılarım var adet olcakmisim gibi karın ağrısı bacak ağrısı bel ağrısı vs vs 😃 30+3
Hayalleredogru mirac_le 31+4 üz artık geceleri yatamıyorum vajinal baskıdan dolayı döneniyorum çünkü gün içinde iyiyim ama. 10 kilo almışım toplamda canım
mommy_bee 32 gectik ikiz gebeyim 10 kilo aldım. Ne yazikki bebegin birinin suyu azalmış ve kasilmalarim vardı durdurdular ayrica bebek kilo da almamıştı. Nazara geldik yani cok rahatti hamileliğim simdi her an dogum olabilir iste..
mavi2021 mommy_bee bende aynı durumdayım 32 hafta ıkızlere gebeyım kasılmalarınız nasıl durduruldu acaba
Nuran-42 Bende 30+5 oldum o kadar hareketli ki tekmelerinden duramıyorum bazen kaburgalarım hep baskı altında minik yüzünden toplamda 10 kilo aldım Bnde 😍
mommy_bee mavi2021 serum takıldı ve igne yapıldı. Daha sonra nst de azaldığı gorulunce eve yolladı doktorum ama adalat adlı ilaci kullaniyorum.
Ozge98 mirac_le bende 32.haftama gireceğim maalesef hala bulantılarla devam ediyor sanırım doğurana kadar sürecek 😌 çok kustuğumdan dolayı 8 kilo verdim şu an hamile kaldığım kiloya bile tekrar ulaşamadım 🤦🏻