Ozlmun 22. Haftada bi mide yanması başladı ama nasıl yanma midemden Boğazıma kadar acı biber sürülmüş gibi. Yok mu buna bi çözümm??
Nur55 Ozlmun doktora sor şurup veriyo canım başka herşey anlık kesici şurup alana kadar soğuk süt iç o kesiyo
Charlotte Ozlmun gaviscon ya da rennie şurup, gece yanmadan uyanıp bi kaşık içip yatıyorum😞 çok ızdırap verici geçmiş olsun
fizikhocasi Ozlmun 35 haftalığım, bir süredir kesildi ama bugün felaket yanıyor şu an bile yatamıyorum kaltım oturdum yutkunup duruyorum su rahatlatıyor beni genelde ama iç iç şiştim :)
Sinem52 Ozlmun soğuk sütü iki yudum iç biraz zaman geçince tekrar iç canım kesin çözüm geçenlerde aynı şey başıma geldi sütten nefret ederim ama denedim ve etkisini gördüm
merblyy Doğal şeyler istiyosan yoğurt ve soğuk süt iç ikisinden birini yap süt bir süre sonra geçiyorda yoğurt daha etkili geceyi geçirebilirsin ben rennie içiyorum çiğneme tablet onuda yeni verdi doktorum genelde ilaç vermiyor birde kafanı yukarı doğru tut yataken hatta iki yastık kullan ben yapamıyorum onu