baby_mama [silindi] normal doğum 500 TL daha pahalı benim şehrindeki hastanelerde, diğer şehirler nasıl bilmiyorum ama. Çoğu doktor hasta merkezli gözlemlediğim kadarıyla, benim doktorum da nasıl doğum istiyorsun diye ilk bana danışıp öyle yönlendirdi beni.
[silindi] baby_mama anladım canım hayırlısı olsun bakalım herkes sağlıklı doğursun da gerisi hiç önemli değil 🤲
iremgun [silindi] yok be kuzum biz daha miniğiz🙈 şu anlık normal yaparsın gibi duruyor ama 37de daha net konuşuruz dedi canım. 37yi inşallah görürüz bakalım🤲
[silindi] iremgun ayyy yerim ben onun minicik ayacıklarını🥰🥰🥰🥰🥰🥰 görürsün canım görürsün sonra do-ğu-ra-mı-yo-rum diye postta açacaksın ❤️❤️❤️
endobeybi [silindi] ben sırf para kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Para da vardır belki işim içinde. Ama benim bakışım farklı. Bazı riske girmeye her doktor cesaret etmiyor. Çünkü sağlık çalışanlarını koruyan bir yapı olduğuna inanmıyorlar. Hastalar doktorlara güvenmiyor. Onlar da en ufak riskte sezaryene yönleniyorlar. Risk olmasa bile hasta sezaryen istiyorum dedikten sonra çok da uğraşmak istemiyorlar. Böyle bi yapı oluşmuş.
iremgun [silindi] yyaa olur mu acaba o günlerde gelir mi dersin🤲😊 inşallah sağlıkla gelsinler kuzum baklaım 💕💕 burdan mezun olunca gitmek yok heee daha bizi bekleyeceksinn💜💜💜
[silindi] iremgun olur tabi canım bak benim bitti bile 🤲🤲🤲🤲🤲 yok yok gitmem ama Happy Kidse de bir gidesim var oraya bakacağım burası kadar iyi değil diyorlar gideyim az ekşın orda da yaşayayım 😂😂😂
iremgun [silindi] git tabi canım oraya da aa kidssiz olmaz😊😊 ever canım wnein çok az kaldı hayırlısı ile inşallah 🤲🤲💕💕
[silindi] iremgun ❤️❤️❤️Sen de kuzum her zaman aklımdasın doğumda da Allah’ın izniyle dualar edeceğim bol bol