Ckaragoz Kızlar bugün kontrol vardı boyu 49 Kilosu 2400 🥰 ben daha fazla bekliyordum aslında. Sizin kilerin kilosu nasıl.
Tebu Bende aynı haftadayım 17 kontrolum yalnız bırsey merak ediyorum hareket ettikce vajınamda agırlık hissediyorum sanki ıdrarımı tutmusumda son noktaya gelmıs gbı normali acaba
Ckaragoz Tebu bu aralar bende öyle yim. Çok ayakta kalamıyorum. Nst ye aldı bugün ağrı sızı sancı yoktu şükür. Hazırlık o bu yapım derken yoruluyoruz galiba bu ara
Ckaragoz 3prensesannesiii öyle mi ki. 35 olup 3800 olan var acaba şekerden mi yüksek onlar😃 sağlıkla inşallah gelsinlerde 😁😁😁😁
3prensesannesiii Ckaragoz normal gebelikte 35.haftada bebegin kilosu 2.500 gr oluyo seninki haftasına göre iri bir bebek maşşallah doktorun da söylemiştir büyük ihtimal 3.800 olanlar genelde şekeri olan kişiler onlarla kıyaslamamak lazım
Sermec27 3prensesannesiii benim de sekerim var 11 haftadır diyet yapıyorum cok şükür bebeğim haftasıyla uyumlu gidiyor hep ilerde gitmiyor cok şükür 10 11 haftada da sadece 1 kılo aldım o sekeri oldugunu bilmeyip diyet yapmayan annelerin bebeği sekerden dolayı önden gidiyor eger dikkat edersen haftasıyla uyumlu gidiyor 32 de 2 kıloydu mesela oğlum haftasıyla uyumlu demişti doktorum 🥰