Eb-ruuu06 Bu fotoğraf gönderme olayını beceremiyorum 😄karnım epey büyük 28 haftalık ama sanki doğuracakmışım gibi son ayı düşünemiyorum 😏
Zeynep0886 Ays0 merhaba bişey sormak istiyorum postu siz mi sabitlediniz bişeyler sormak istiyorum ama sabitleyemediğim için kaynıyor arada 😊
Ays0 Asil_Egem Ankara’ya gittim 20 günlük resmen kicim dondu yahu sen orada buyudun hemen ne oldun dedim kendime ama yok 😂
Asil_Egem Ays0 senin fena olmuş ama Adana da normalde bi hafta felan tam keskin soğuk olur sonra çok güzeldir😂
_Nilayismail- Ays0 hadi bakalım inşallah doktor her anda olabilir dedi yarın inşallah gidip çatı muayenesi olacağım bakalım artık arada sancım oluyor bıçak saplanır gibi ☺️
Beyzan Ays0 benim iç karnım geniş sanırım ilk oğlumda da 25 kg alıp gitmistim doğuma yarın kontrol var bakalım ne çıkacak 🙂
Yasoo96 3461irem icim rahatladi biliyo musun. demekki sorunlu degilmisim cok sukur. Aliniyormus yani 😂😂
Yasoo96 [silindi] yani normal mi diyosunuz🤦🏻♀️ Ya kilo alayim cok muhim degil de insan rakamların bu denli değişmesini görünce dumur oluyor 😂 aynaya bakinca 1 ay onceden pek fark gormuyorum ama. Cok garip ya
[silindi] Yasoo96 bilmiyorum ki normal mii ama ben fark görüyorum malesef karnim cok yok sanki ful kalcadan kilo almis gibiyim moralm bozuk baya ama aglaya aglaya yemeye de devam😅😅