Beyzan gulnihal89 hamilelik ışıltısı diyor Avrupalılar biz Türklerse kız ananin güzelliğini alır çok cirkinlesmissin ya da erkek güzelleştirir diyoruz 😂😂😂
Mavilotta Gul-42 bilmiyorum ki karın yapısından kaynaklı sanırım 🙃 bir de bu 2 hafta önceki halim. Gittikçe büyüyor büyüdükçe aşağı düşüyor böyle bir durum 😅
Hdveci Masal2020 onunki askı yerleri uzun sadece benim attığım düğmeli önündeki cebi modeli falan aynı boya göre tulum uzun yada kısa olabilir tabiki 😌
lentil hanzadeee daha almadım ama 28 mayıs diye düşünüyorm. 15+4 olacak ozmana. Cinsiyet netleşmiş olur galiba 😂 ailede herkes sabırsızlıkla bekliyor cinsiyeti örgü yapmak için 😊
Gul-42 Mavilotta ay ne guzel bnm hıc karnım yok 18 haftalıgım hala kndı pantolon ve kotlarımı gyıorum😂
hanzadeee lentil beninkiler aldi bile bir kac bir sey makas bicak yapmistik esimle makasa oturunca heveslenmisler genelde pembis pembis almislar 😂
lentil hanzadeee hadi hayrlısı bakalm. Benmde şuan sadece bi arkadaş yollamış bugün çocuk hikayeleri. Akıllı bıdık olacak galiba ilk eşyası hikaye kitabı oldu 😂
Gulfeem MMmommy merhaba en kücügünü tercih edin bence cok hafif esnek bir tayt karın kısmı baya geniş son ayınıza kadar rahatlıkla giyebilirsiniz🥰 tesekkürler bu arada🌸