Ays0 ikizcanlarim2021 ayy ikiz ne güzeldir tabii bir o kadar da zor çünkü ben tekini zor tasiyorum şimdiden 😂😂
Ays0 duygu_dag ben de Adanadayim yakınız 🤗 maşallah az kalmış Allah kolaylık versin ikiz daha zordur 😍
duygu_dag Ays0 evet ama küçüklükten beri hayalimde diyebilirim Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah 🥰
Ays0 M-l-k sabahları hafif iniyor gibi oluyor ama tam inme olmuyor benim de aşırı hızlı büyüdü mesela 12 haftamda hiç bir pantalonum olmayınca hamile taytı almak zorunda kalmıştım 😂 20. Hafta ile tam bir hamile oluyorsun ama ondan önce de baya büyüyor 🙈
M-l-k Ays0 20 hafta mıı☺️ napalım pek bir şey kalmamış böyle şişkinlik gibi olmasındansa hamile gibi görünmeyi tercih ederim🧸☺️ Sizin göbiişiniz çok tatlı maşallah umarım benimde böyle olur🤰Bu arada bende Adanalıyım evlenip Ankaraya gelin geldim🖐️
Ays0 Zeynep0886 ah şu pandemi bitse ben de biraz gezip keşfedebilsem keşke. Tam öğreniyorum sonra birbirine karışıyor tekrar hiç çıkıp gezmeyince 🙈
Zeynep0886 Ays0 yaaa şansına biz geldik yoktu ya virüs epey dolaştık ama iki yıldır bizde kapandık artık eve inşallah biter bizler yaşlanmadan da rahatlarız artık 😊