Ebrukarayali Kızlar hamileyken ciğer yemek yasaj mı ? 25 haftalık hamileyim. Hic yemedim bugün aklıma geldi zararı ya da yararı var mı ?
Lulemom Ebrukarayali çok yemek zararlı. Abartmadan arada yenebileceğini söyledi doktorum, hatta yararı bile olur dedi.
Polina- Siibeell aslında tam öyle değil içinde A vitamini bulunuyor ve bebek gelişimi için zararlı tabii abartılarak tüketildiğinde
ayseyilmazzzz6161 Canım bu zararlı denilen şeyler düzenli yenildiğinde zararlı oluyor. Mesela canın çeker yersin bi süre yemezsin daha sonra tekrar yersin bi şey olmaz😊 en basitinden kullandığımız ilaçları bile düzenli kullandığımızda etki etmeye başlıuor.
Semiha_ Ebrukarayali bana doktorum test yaptı kalp atışını duyduktan sonra ciğer falan yiyebilirsin dedi bende 3 gün önce yedim birşey olmadı şükür abartmamak şartı ile sorun olmuyor ☺️
busrabyrm97 İçinde a vitamini yüksek olduğu için toksoplazma üretip bebeğe zarar verip düşüğe sebep oluyormuş ama yalnızca ilk 3 ay yenmemesi gerekiyor kesinlikle 3 aydan sonra faydalı bile
Semiha_ busrabyrm97 ben 2 aylık hamileyim doktorum yiyebilirsin dedi ve yedim herhangi bir zararını görmedim şükür