GamzeIleri Tatlibela canım 31 bitiyor çok şükür, Adanalıyım ve Adanada yaşıyorum gerisini siz düşünün. Tatil flnda sakıncalı bu haftalardan sonra😟 mecbur klima 18 c ev hapsi dizi filimler devammm 😂😂
Firdevssaim Kesinlikle bende oyleyim cok buyuk karnim yok ama gunduzleri disari cikmak cile iki adimda susuzluk ve uzun mesafe gitmesemse yorgunluk mahvedyr beni inanin anlyrm hamilelign ne oldgnu simdi
Esmaaa Otursam hic kalkmasam asiri tembelim.ayakta cok durup yemek yapmakta zorlaniyorum. birde ruyalarimda surekli kabus.ayakalrm sisti. El parmaklarda uyusukluk.yuryus yapamiyorum asgida baski hissediyirum.surekli vc deyim.ve hâlâ yedgimi cikariyorum.benim gibi olan varmı aceba ?
merblyy 32+3 mide suyumun geri gelmesi mide yanması aşıro sıkılma bıkkınlık ağlama isteği bunalıma girdim gircem eşimin hal ve hareketlerindende memnun değilim yeterince üstüme düşmüyor sanki herşeyden şikayetçiyim ayaklarım şişiyor ellerim şişiyor gece sürekli wc deyim daha sayım mı 🙄
merblyy Yarenehamileyim benim gibi heyecanlı istekli olduğunu düşünmüyorum benimle daha çok ilgilenmesini üstüme düşmesini bekliyorum ona göre herşey çok normal ama bana göre değil tartışıyoruz ve ben üzülüyorum hep 😞
Bizartik5kisiyiz Bende sicaklardan şikayetciyim. Yanıyorum uyuyamiyorum kabus goruyorum. Baska bir şikayetim yok çok sukur...
Yarenehamileyim merblyy azıcık alttan al bak sana öyle Geliyordur Emin’im onlar biz kadar anlayamıyor ama bu yüzden üzmeyin birbirinizi
SerapTadelenTtnc Bende 31+5 ara ara ağrılar sıcaktan bunalmalar bende de oluyor benim birde 3 yaşında kızım var halim olmuyor onun için kalkıyorum anne olmak çok zor