Meryrel Kızlar meraba 13 haftalık gebeyim bugün kan ilacı ve vitamin hapı kullanmaya başladım ama midem almıyor çok zor yutuyorum kusucak gibi oluyorum içmesem bir zararı olurmu acaba sizde kullandınız mı ?
Dareyn Meryrel 36.haftaya gireceğim ilaç içmek istemiyorum gerçekten. Yutamıyorum bende 🤦♀️Hani afedersiniz ilaç özürlüleri olurmuş ya ben öyleyim 😅
Nilasyamom Meryrel hiç sorma ya o Demir ilacını içerken her seferinde kusma derecesine geliyorum 😣 rabbim sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza
Polina- Meryrel ben hiç yutamıyorum kan ilacını şurup şeklinde istedim diğer hapları da ekmeği çiğneyip arasına hapı koyup yutuyorum bazen öyle bile yutamıyorum ama içmek zorundayım 😫
Polina- Meryrel suyla yutmaya çalışırken ağzıma eriyip zehir gibi tat bırakıyor öff yine midem bulandı 😅
2-prensesannesiii Meryrel Ben hiç içmedim ilaç bende içemiyorum sadece folik asit içmiştim 1 2 ay oda küçük diye ,😊
Ayse-24 Bende kesinlikle içmek istemiyorum. Kaç kere içtim öylece çıktı midemden. Bende kullanmayı bıraktım bi kaç gündür. Yarın doktora gidince soracağım ne yapmalıyım diye. Bir de afedersiniz ama o iğrenç koku asla gitmiyor
Ayse-24 Meryrel ayrıca bana şey demişlerdi keçiboynuzu pekmezi içmek aynı oluyor gibi birşeyler dediler yarın gidince onu da soracağım
Ezgice0 Meryrel özellikle kan hapı 😩 yanmış demir gibi kokuyor zaten bulantımız var kokusuz yapsalar ya şu hapları 😳
Meryrel Ezgice0 hiç sorma çogu arkadaşlarım ben içmedim sapasaglıklı çocugum oldu içme boşver diyor napsam bilemedim 🤷♀️