Denocan33 okunmusciklet aynı durumdayız, yarısını plasentaya gömüyor diğer yarısını da eliyle kapatıyor sadede burun görüyoruz😅😅
Krizantem_ okunmusciklet Benimki de öyle bir detaylı da düzgün gördüm aylar önce 😂 onun dışında hep yandan gördüm 35+4uz bizde ,o eller hep yüzde bakalım doğunca da saklicak mı elleriyle yuzunu🥰🥰😄
AhahHbzhz okunmusciklet benimkide öyle kızımda öyleydi doğdu yine aynı şekilde yatardı eller yüzünde 🙂 şimdi bebiş yine yüzünü gizliyo supriz yapmak istiyolar herhalde bize :)
24undebiranne okunmusciklet merhabaaa bizde 34+2 haftaligiz kizimla 😁 ilk basindan beri elleri hep yuzundeydi hep ya burnunu yada agzini gorduk tamamiyla hic kendini gstermedii halaa daha gstermiyorr elleri gozlerinde 😁😁 artik dogunca gorucezz insallah
Minik1portakal okunmusciklet sadece eller olsa iyi 😂 ayakları da yüzünde bizimkinin 2 büklüm duruyo resmen çocuğum nasıl rahat ediyosa öyle artık 🤔😂😂 bizde 35. Haftadayız daha ilk defa bugün görebildim yüzünü net bi şekilde nazlı beyefendi gösteremedi kendini 😂
okunmusciklet Buseninannesi_21 yaaa nasıldı 😅 çok sevindim valla gördüğüne inşallah bizde haftaya görürüz
Buseninannesi_21 okunmusciklet Çok tatliydi babasi bana benzetti daha çok parmak emiyordu sanki bi ara 😀😍 İnşAllah sizede gösterir prensesiniz yüzünü 👼🌸
badehandeyldz okunmusciklet bizimkide aynı hiç göremedik plasenta yaşlanmış suyu azalmış zaten haftaya doğum var