Imran Kizlar 10 gune kadar biseyim yoktu cok süperdim iyi geçiyordu herşey. Ama bugün kontrol vardı 30 haftalık hamileyim. Bebek aşırı inmiş dedi doktor. Sizin de başınıza geldiyse tekrar yukarı çıkması için neler yaptınız ??
Firdevssaim Imran asagi inmesinin belirtisi nedir canm doktrn soylemis ama gitmeden once kendinde ne gibi degisim gordun karninda falan
Sevda2018 30.3 haftalık benim 25 haftadan beri aşagıda aşagı inince pek fazla yapılıcak bişey yok tekrar yukarı cıkmıyor.. Malesef ama cok zor aşagıda taşımak sürekli idrar sıkıntısı oluyor.. Bide aşaga baskı erken doğum riskide yükseliyor bol bol ıstırat dedi bana doktorum hep sancılanıyorum.. Gecmiş olsun.. Kac kilo bebeğiniz..
Imran Firdevssaim bi belirti hissetmemiştim ben sadece dün gece sancıdan uyuyamadım bugün de kontrole gidince çatı muayenesinde bebeğin kafasını hissetti resmen doktor.
Sema166 Benim çok erken başı aşağıdaydı döber diye düşündüm hala dönmedi 29 haftalık olduk kafası aşağıda olunca çok sık idrara çıkıyorum ve çok aşırı akıntı oluyo suyum falan geliyo sanıyorum hatta bi anda geliyo bakalım ilerleyince nasıl olacak ☺️