Selmaaa1111 Haftada amniyon sıvısı azalan risk altında olan arkadaşlar varmı 😞😞bugün doktor kontrolünde öğrendim bebek için çok tehlikeliumis acaba 35. Haftada bu sıvıyı artici şeyler varmı artar mı yardımcı olur musunuz
ysmn_kck17 Selmaaa1111 Buradaki önerilere göre havuç suyu , deveci armudu çok faydaliymis su arttırıcı olarak . Bide bol bol su tabiki . Ama en önerilen havuç suyu . Günde bir bardak iceni okudum . Tabi fazlası zarar .
Beyzaa12 Selmaaa1111 benimde 34. Haftamda azalma oldu maalesef,hemde kritik seviyede.Doktorum günde 3 lt su, deveci armutu ve havuç yememi önerdi şuan 37.haftadayım bunların hepsini yiyorum ve serum takviyesi almaya başladım
Selmaaa1111 Beyzaa12 serum takviyesi ne zaman almaya başladınız benim 5 in altında çıktı sıvı sizinki nasıldı
Fgnaldmr06 @Beyzaa12 bana da doktorum suyun azalmış dedi bol su iç dedi sadece. geçen cumartesi gittim yine suya devam et dedi hala aynıymış su azlığı. Havuç suyu degl de direk havucun kendisini yesem olur mu acaba. Bilgin varmı bu konuda
Beyzaa12 Selmaaa1111 serumu 36. Haftamda almaya başladım, suyum 8 ve 10 civarında çıkıyor hep,yediklerim çok artırmamış ama azaltmamışta belli seviyede tutmuş canınızı sıkmayın bana da doktorum 34. Haftada azaldığında erken alırız dayanmaz diyordu şuan 37ye girdik bile
dilararavali Beyzaa12 merhabalar benimde suyum sınırda 33+5 im fakat bebeğimin karın çevresi geriden geliyor 1 aya yakın. Serum takviyesini doktor mu yazdı size? Kendim gidip acile serum takviyesi yaptıramaz mıyım acaba. Bana doktorum serum falan vermedi çünkü sıkı takip dedi
Beyzaa12 Selmaaa1111 hayır haftada 200/300 gram arası kilo alışı oluyor sıkıntı yaşamadık,ve tabi sürekli istirahat önerdi doktorum sizde dediklerimi yapın mutlaka deveci armutu bol su be havuc çok önemli
Beyzaa12 Selmaaa1111 rica ederim umarım hayırlıca kucağınıza alırsınız bebeğinizi moralinizi yüksek tutun 🤲🏻
Beyzaa12 Fgnaldmr06 olur çünkü bana doktorum direkt havucun kendisini yemeni tavsiye ediyorum dedi ama bir tane yemiyorum günde 3 tane yiyorum
Fgnaldmr06 Beyzaa12 sabah akşam aklıma geldikçe yiyorum. Bu gece 37+0 olcam. Az kaldı ama insan korkuyor yine de . Çok sagol içim ferahladı biraz 😊🤗
Nazoo_00 Benim de azdi 34. Haftada. Su cok içtim, meyve sokacağım yok hazir havuc sularından içtim, deveci armudu yedim. Bunlarla mı alakalı bilmiyorum ama normale döndü